perjantai 18. maaliskuuta 2011

Täysikuu Neitsyessä


Aurinko siirtyy oinaaseen sunnuntain ja maanantain välisenä yönä. Sitä ennen lauantai-iltana on täysikuu neitsyessä...

Täysikuun aikaan tunteet ja tahto ovat taas vastakkain. Ihmiset tunnetusti käyvät ylikierroksilla, eikä se ole vain kuvittelua. Myös uniongelmat ovat yleisiä. Toisaalta informaatio- ja tunnetulva saattaa myös uuvuttaa.
Täysikuu nostaa tunteet ja asiat valoon, jotta niitä on helpompi tarkastella. Ihmiset tarpeet ja tavoitteet hakevat tasapainoa eri elämänalueilla.

Muista planeetoista lähimpänä auringon vieressä on uranus, mutta seuraavassa merkissä. Yllättäviä käänteitä on siis luvassa. Uranuksen roolista on paljon edellisissä päivityksissä.

Täysikuut ovat aina erilaisia eri tähtimerkeille:
Kaloilla ja Neitsyellä täysikuu on parisuhdeakselin eri päissä. Omat tarpeet ja tärkeän suhteen etu voivat vetää eri suuntiin. Toisaalta on mahdollista löytää entistä parempi tasapaino suhteeseen.
Kaksonen ja Jousimies tuntevat jännitettä koti-ura-akselilla. Perhe- ja työelämä tuntuvat harvoin yhtä hankalalta yhdistelmältä. Pohjimmiltaan ne kuitenkin tukevat toinen toistaan.

Härkä ja Sorpioni saavat täydenkuun valon ystävyys- ja rakkaus-sektoreilleen. Rakkaus voi paljastua ystävyydeksi tai päinvastoin. 
Leijonalla ja Vesimiehellä se osuu raha-akselille, omien ansioiden ja muiden kanssa yhteisten varojen käyttö selkiytyy.

Oinas ja Vaaka voivat tasapainottaa henkistä ja fyysistä hyvinvointiaan sekä avun antamista ja sen vastaanottamista tarvittaessa.
Ravun ja Kauriin ajattelu ja keskustelu toimivat tehokkaasti, kun täysikuu valaisee kommunikaatio- ja opiskelusektoria. Myös matkustelu voi olla mielessä, mutta eikö se ole aina?

~ L


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti