keskiviikko 16. maaliskuuta 2011

Uranus Oinaassa II - Kiinteät merkit

Hieman lisää tähtitaivaan kapinallisesta: Uranus ja sen hallitsema merkki Vesimies liittyvät isoihin ihmisryhmiin ja yksilöön osana joukkoa. Jos jollakulla on vahva uranus syntymäkartalla, hän saattaa muiden mielestä olla erikoinen ihminen, mutta yrittämättä kuitenkaan nousta muiden yläpuolelle.

Uranus kyseenalaistaa ja kapinoi. Sen tuomat muutokset ovat harvoin hienovaraisia. Ne todella huomaa, mutta vasta jälkikäteen. Siksi niitä on vaikea ennustaa. Siis jopa vaikeampaa kuin yleensä edes astrologian avulla. Rakastuminen, työpaikan tai asuinpaikan vaihto saattavat tapahtua todella nopeasti, kuin salama kirkkaalta taivaalta. Jotain voi kuitenkin sanoa tähtimerkeittäin niistä elämänalueista, joilla uranus seuraavina vuosina jyllää... 

Uranuksen vaikutus kiinteisiin merkkeihin:
 
Härkien kartalla uranus vaikuttaa alitajunnan alueella. Se muokkaa kuvaa itsestä osana suurempaa kokonaisuutta. Mielenrauhan etsintä voi saada uusia muotoja. Suhde uskontoon (sanan laajassa ja suvaitsevaisessa merkityksessä) voi muuttua. Härkä voi kaivata jopa uralle entistä syvällisempiä arvoja.

Leijona pyrkii eroon pitkästymisestä lukemalla, matkustelemalla ja pohtimalla elämän tarkoitusta. Kaipaat uutta ajateltavaa, ehkä jopa elämänkatsomusta. Kumppani tai joku muu läheinen voi haastaa sinut näihin puuhiin. Tai voit kohdata elämänkumppanisi kyseisillä elämänalueilla.

Skorpionilla muutosten kohteena ovat elämän tärkeät rutiinit: päivittäiset tai viikottaiset työhön, terveyteen ja liikuntaan liittyvät asiat. Se mikä sopi sinulle aiemmin ei ehkä tunnu enää hyvältä, tai aavistat, että on parempiakin vaihtoehtoja. Asuinpaikan vaihto tai muutokset perhesuhteissa saattavat vauhdittaa muutoksia.

Uranus on Vesimiehen merkin luonnollinen hallitsija. Vesimiehillä sen edellisen jakson muutokset liittyivät raha-asioihin. Nyt painopiste on siirtynyt arkielämään sanan sosiaalisessa merkityksessä. Nautit keskusteluista, kavereiden ja sisarusten seurasta. Seuraelämäsi kukoistaa ja nautit siitä!

Jatkoa tulossa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti