keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

Venus siirtyy Vesimieheen

Venus on vaikuttanut viimeiset viikot status- ja uratietoisessa Kauriissa, ja siirtyi nyt aamuyöllä Vesimiehen merkkiin.

Venus on paitsi rakkauden ja kauneuden myös rahan ja omanarvontunnon planeetta. Rakkaushoroskoopeissa tarkastellaan usein Venuksen asemaa ja aspekteja.

Planeetat haluavat olla omaperäisiä ollessaan vesimiehessä, mutta turhaa huomiota herättämättä. Vesimiehen merkkiin liittyy tietotekniikka, myös netti, ja isot ihmisryhmät. Siihen liittyy aina mahdollisuus yllätyksiin keskellä arkipäivää. Rakkauden planeetalla se suosiikin ennemmin ideologista kuin fyysistä tai romanttista rakkautta.

Venus ei liity pelkästään rakkaussuhteisiin, vaan myös muihin tärkeisiin ihmissuhteisiin. Kaikki tilanteet, joissa on kahdenkeskistä vuorovaikutusta, liittyvät venukseen. Se kertoo ihmissuhdetaidoista ylipäänsä, eikä vain yksilön rakkauselämästä. Varsinkin vesimiehessä kiintymys voi suuntautua hyvin laajalle ja erilaisiin humanitäärisiin asioihin.

Vesimiehessä venus antaa rakkaudelle sähköisen sivuvivahteen. Asetelma suosii nettideittailua, tai oma kulta voi löytyä jostain harrastusporukasta, laajennetusta ystäväpiiristä tai yhdistystoiminnasta. Pariutuneidenkin kannattaa antaa vesimies-venuksen piristää suhdetta, voi kokeilla jotain uutta tai nauttia vain yhdessä arjesta...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti