tiistai 4. syyskuuta 2012

Syyskuu 2012

Syyskuu on taas tämän vuoden haastavampia kuukausia.... Varsinkin kuun puolivälissä kannattaa keskittyä varmistamaan, että oma elämä sujuu mahdollisimman mukavasti ja rennosti, sillä uranuksen ja pluton neliö aktivoituu toisen kerran.

Aurinko kulkee ensimmäiset viikot neitsyessä, mikä auttaa järjestämään elämää mukavaksi ja toimivaksi. Terveys-, arki- ja työrutiinit elävät koko ajan, ja tämä on paras aika vuodesta niiden päivittämiseksi. Elämä on helppo järjestellä nyt mieleiseksi, ja karsia turhia asioita pois. Uusikuu neitsyessä 16.9. korostaa tätä trendiä.

Venus siirtyy leijonaan 6.9., ja tuo kuukauteen lisämaustetta. Siihen asti se on liikkunut ravussa, ja siirtymä leijonaan tuo elämään vilkkaampaa ja sosiaalisempaa sävyä rauhallisen nautiskelun sijaan. Kaikissa venus-kausissa on puolensa, ja tämä sopii erityisen hyvin juhliin ja romanttisiin tapaamisiin.

Uranuksen ja pluton kohtaaminen kärjistyy 19.9. Se voi laukaista kriisin erityisesti merkin alkupäässä syntyneillä oinailla ja kauriilla. Vaikutus on hieman miedompi muihin johtaviin merkkeihin vaakaan ja rapuun. Muutkin tuntevat painetta, mutta välillisesti eikä suoraan oman aurinkomerkin kautta. Paine kasaantuu koko kuukauden alun, mutta se ei laukea täysin tarkan neliön muodostumiseen vaan jälkilaineita riittää kuun loppuun asti. Vielä täysikuu 30.9. heijastelee jossain määrin kuun puolivälin tapahtumia. Useimmilla elämä sujuu enimmäkseen normaalisti, mutta jokin sattuma tai pettymys voi aiheuttaa tarvetta arvioida asioita uudelleen neliön aikana. Jos elämä saa uuden suunnan, se on varmasti edellistä parempi, mutta uuteen totuttautuminen ottaa aina aikansa.

~ L

6 kommenttia:

  1. Mites se menee kun itsellä syntymäkartalla Uranus on 6. huoneessa ja Vaa'an alussa ja Pluto samassa huoneessa ja neityessä. Mahtaako vaikuttaa ja miten?

    VastaaPoista
  2. Moi, noiden tietojen pohjalta uranus- ja pluto-transiitit liittyvät sulla aina jossain määrin terveysasioihin. Myös työhön, mutta välillisemmin, esimerkiksi työssä jaksamisen/ ehtimisen kautta. Nyt kannattaa tarkkailla erityisesti henkistä jaksamista ja rentoutua riittävästi.

    VastaaPoista
  3. Kiitos vastauksesta. Miksi korostat muuten juuri henkistä puolta?

    VastaaPoista
  4. Transitoiva uranus on suunnilleen oppositiossa 12.huoneesta syntymäkartan uranukseen.

    VastaaPoista
  5. Olen seurannut pidemmän aikaa kauris -ystäväni kiirastulta. Milloin pitäisi helpottaa, ainakin astrologisesti katsoen?

    Ella

    VastaaPoista
  6. Hei,
    astrologian näkökulmasta kriisit voivat kestää jopa pari kolme vuotta, kun hitaimmait planeetat, kuten nyt pluto kauriissa ovat mukana. Kriisin intensiteetti onneksi vaihtelee: tapahtumat kärjistyvät ja sitten seuraa tasaisempi jakso. Omasta kokemuksesta voin sanoa, että kriisin käsittely näyttää yleensä raskaammalta sivullisista kuin siihen johtaneet tapahtumat, vaikka silloin on jo tavallaan voiton puolella.

    Pluto jatkaa kauriissa vielä vuosikausia, ja vaikuttaa nyt voimakkaimmin merkin alkupäässä syntyneisiin. Kaikille ei synny kriisiä, vaan se voi muuttaa elämää myös positiivisempien yllätysten kautta.

    Tsemppiä!

    VastaaPoista