tiistai 1. huhtikuuta 2014

Huhtikuun taivaanmerkit

Huhtikuu ei ole nyt leppoisa kevätkuukausi vaan yksi vuoden vaativimmista kuukausista. Huhtikuussa paineita luovat kaksi erillistä asiaa. Ensinnäkin on taas eklipsien aika, eli täysikuu 15.4. ja uusikuu 29.4. ovat myös pimennyksiä. Toiseksi suurristi kiristyy taivaalla. Pluto, uranus, jupiter ja mars muodostavat tiukan kuvion, joka pakottaa muutokseen. Eklipsit ovat mielestäni lempeämpiä vaikutukseltaan. Ne ennakoivat usein suuria elämänmuutoksia, kuten esimerkiksi vauvan syntymää tai uutta työpaikkaa, jotka tuovat paljon stressiä, mutta ovat pohjimmiltaan toivottuja tapahtumia. Suurneliön vaikutus tuntuu paljon kovempana. Se pakottaa luopumaan jostakin vanhasta ennen kuin uutta on vielä varalla. Kultareunuksen löytäminen on vaikeampaa...

Huhtikuu on hyvin epätasaisesti painottunut. Kaikki vauhdikkaat ja vaaralliset käänteet osuvat kuukauden loppupuoliskolle, ainakin paperilla. Paine kasvaa jo kuun alusta ja sen tuntee. Tämä ei tarkoita, että koko kuukausi olisi stressaava ja ahdistava. Sekaan mahtuu paljon tavallisia mukavia hetkiä. Vaikutus vaihtelee tietenkin horoskooppimerkin mukaan. Oinailla, ravuilla, vaaoilla ja kauriilla muutokset tuntuvat muita merkkejä voimakkaammin. Sama pätee myös nousumerkkeihin. Muilla se tuntuu hieman vähemmän, mutta useimmilla on noissa johtavissa merkeissä planeetta tai pari, joiden kautta vaikutus tuntuu. Joillakin se tuntuu vain huoneiden kautta.

Eli eklipsit ovat kuun puolivälissä ja lopussa. Ensin on kuunpimennys vaa'assa tiistaina 15.5. Sitten on auringonpimennys härässä tasan kahden viikon päästä tiistaina 29.4. Väliin mahtuu pluton ja kumppaneiden neliöt, jotka kaikki osuvat ajalle 20.-23.4. sunnuntaista keskiviikkoon. Miettikää, miten epätodennäköistä on, että neljä hyvin hitaasti liikkuvaa planeettaa muodostaa neliöt ja oppositioita toisiinsa vain muutaman päivän aikana?

Toivottavasti en nyt säikäyttänyt ketään.... Suurin osa huhtikuusta sujuu varmasti ihan hyvin. Mutta kaikkien kannattaa miettiä, onko elämässä jotakin mikä ei toimi ja josta voisi luopua? Tai millaisia muutoksia tarvitaan elämässä? Joskus se voi olla työ, josta on kasvanut ohi, joskus jotkin ihmissuhteet. Muutos on helpompaa, jos sen kanssa tekee yhteistyötä, ja siihen voi itse onneksi varautua.

Mukavaa huhtikuuta vakavista taivaanmerkeistä huolimatta!

3 kommenttia:

  1. Miten voikin näin osua! Itse olen aurinkomerkiltäni rapu, nouseva vaaka ja kuu oinaassa. Siksiköhän koko elämä on rysähtänyt kerralla ihan mullinmallin muutokseen? Muutosta olen toki halunnut ja kaivannut jo pitkään mutten ole saanut aikaiseksi tehdä mitään sen eteen, nyt vain niin on tapahtunut, osin hyvin epäedulliseen tyyliin mutta toivottavasti tässä tulisi vielä jotain positiivistakin eteen.

    VastaaPoista
  2. Kyllä tama kausi osuu voimakkaasti, jos on useampi tärkeä planeetta tai kulma noissa johtavissa merkeissä. Sinulla on todellinen myllerrys menossa. Lopputulos on varmasti positiivinen, mutta muutokset voivat tapahtua nyt todella vauhdikkaasti....

    VastaaPoista
  3. Siis huimaa miten nappiin tämä osui minunkin kohdalla ja samoin toi sun seuraava kirjoitus. Olen aurinkomerkiltä kauris ja kuumerkiltä rapu ja tosiaan ensi viikolla tulossa suuri muutos elämään pitkän työhön liittyvän ulkomaanmatkan myötä. Asia stressaa ja ahdistaa aika paljon jo nyt. Ehkä se mistä mun pitääkin luopua elämässä onkin tämä jatkuva stressailu. Olis kiva kuulla jo toukokuun kuvioista, että hellittäiskö tää jo sitten?

    VastaaPoista