sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

Kesäennuste 2014: Oinas ja Vaaka

Oinas kesä 2014
Oinaiden alkukesä pyörii kodin ja perheen ympärillä. Tämä on vielä ikään kuin pesänrakennuskautta. Kotiin liittyy rentoutuminen ja latautuminen. Ensimmäiset viikot kannattaa käyttää omaan hyvinvointiin. Loppukesä on aktiivisempaa kautta.

Keskikesä on perheen ja levon aikaa. Saat iloa ja tarvitsemiasi voimia läheisiltäsi. Tämä ei ole sopiva aika aloittaa mitään uutta, vaan nauttia jo olemassa olevista asioista ja elämässäsi pitkään olleista ihmisistä. Sukulaiset voivat kertoa mielenkiintoisia asioita. Olet ehkä remontoinut tai muuttanut viime vuoden aikana, ja nyt on hyvä aika viimeistellä kotiasi. Kotikausi jatkuu heinäkuun puoliväliin.

Oinaille on muiden tulimerkkien tavoin tulossa parin kolmen vuoden aktiivisempi jakso. Se alkaa todenteolla heinäkuun puolivälistä. Silloin voi tapahtua paljon nopeasti. Sitten tahti tasoittuu, mutta positiivisia muutoksia tapahtuu vuoden ajan ja sitten hillitympiä muutoksia seuraavina vuosina. Jupiter tuo oinaille onnea erityisesti luovuuden, ilon ja leikin kautta. Henkilökohtaiset onnistumiset voivat liittyä lapsiin tai omiin projekteihin.Varsinkin heinäkuun loppu ja elokuun alku näyttävät hauskoilta ja aktiivisilta kausilta.

Oinailla on ollut koko kevään ylimääräistä painetta parisuhteessa tai muussa läheisessä ihmissuhteessa. Se helpottaa vihdoin ja viimein lopullisesti 26.7. (asteittaisia parannuksia on toki ollut aikaisemminkin). Varo etteivät paineet siirry yhteisiin raha-asioihin.


Vaaka kesä 2014
Vaaoille keskikesä on henkilökohtaisten saavutusten aikaa. Saavutukset ovat jakautuneet pitkin vuotta ja ne jotenkin korostuvat nyt. Lähdet lomille hyvillä mielin nähtyäsi mitä kaikkea olet saanut aikaiseksi viimeisen vuoden aikana. Monet vaa'at ovat edenneet uralla huomattavasti. Olette saaneet uutta työkokemusta ja uskottavuutta. Se on ollut mahtavaa, mutta samalla myös stressaavaa, erityisesti keväällä. Pian alkaa rennompi ja huolettomampi kausi. Kannattaa kuitenkin katsoa taaksepäin ja onnitella itseään uusista kokemuksista ja saavutuksista. Niistä on jatkossa enemmän hyötyä kuin nyt arvaatkaan. Alku- ja keskikesä kannattaa nautiskella nykytilanteesta.

Heinäkuun loppupuolella tapahtuu kaksi suurta muutosta peräkkäin. Ensin jupiter siirtyy urasektoriltasi sosiaaliselle harrastus- ja aatekumppanuuspuolelle. Sitten mars siirtyy aurinkomerkistäsi seuraavaan merkkiin. Ensimmäinen muutos vilkastuttaa sosiaalista elämääsi. Tapaat aiempaa enemmän ystäviäsi. Viime vuoden olet ollut usein liian kiireinen siihen. Ehdit jutella unelmistasi ja suunnitella tulevaa. Tapaat paljon ihmisiä, jotka ajattelevat samalla tavalla kuin sinä, ja nautit ajatusten vaihtamisesta.

Mars hellittää otteensa sinusta 26.7. Silloin pääset eroon monista paineista, jotka ovat piinanneet sinua kevään aikana. Tunnet todennäköisesti olevasi enemmän oma itsesi ja myös suhteet läheisiisi paranevat. Toisaalta paineet voivat tuntua jonkun aikaa rahatilanteessasi. Vältä shoppailua stressinlievitykseen. Voit tienata rahaa tai kuluttaa sitä nopeasti loppukesän aikana.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti