sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Kesäkuun taivaanmerkit

Kesäkuun yleisfiilis on paljon kevyempi kuin edellisten kuukausien. Maaliskuu, huhtikuu ja toukokuun alkupuolisko olivat hieman tavallista raskaampia marsin perääntyessä. Nyt se kuitenkin on saanut jo mukavasti vauhtia, ja monet asiat ovat alkaneet edetä ikään kuin omalla painollaan. Esimerkiksi yleiskunto nousee nyt nopeammin, konfliktit ratkeavat helpommin, ihmiset ovat itsevarmempia ja seksielämäkin on saattanut parantua... Mars vaikuttaa niihin kaikkiin. Se antaa luonnollisen energisen tunteen.

Kesäkuussa on kuitenkin omat muttansa... Merkurius perääntyy seitsemännestä päivästä kesäkuun loppuun. Sen vaikutus on onneksi ihan erilainen kuin marsin perääntymisen. Se aiheuttaa häiriöitä paljon kevyemmällä tasolla ja sen vaikutus kestää vain kolmisen viikkoa eikä lähes kolmea kuukautta. Sivuvaikutukset eivät ole mitään mistä ei selviäisi kärsivällisyydellä ja huumorintajulla. Ajatukset harhailevat. Tapaamisten sopiminen voi olla vaikeaa. Viestit eivät kulje tai muuttuvat matkalla. Harvoin kuitenkaan tapahtuu mitään vakavaa. Perääntyminen vaikuttaa muita voimakkaammin rapuihin ja kaksosiin, jotka voivat ajautua muistelemaan menneitä.

13.6.2014 on täysikuu jousimiehessä. Se on hyvä aika tehdä matkasuunnitelmia, tietenkin pienellä varauksella merkuriuksen perääntyessä. Täysikuu auttaa myös selventämään esimerkiksi tavoitteita opiskelussa. 21.6.2014 on kesäpäivänseisaus auringon siirtyessä ravun merkkiin. Siitä alkaa loistava kausi lomailuun kotona, perheenjäsenten kanssa ja sukulaisten tapaamiseen. Jos mahdollista, kannattaa hakea energiaa vierailemalla paikoissa, joissa viihtyi lapsena. Uusikuu ravussa on 27.6.2014. Siitä alkaa loistava kausi esimerkiksi uuden kodin etsimiseen tai nykyisen sisustamiseen viihtyisämmäksi. Se auttaa myös suuntaamaan energiaa perheen yhteisiin hetkiin, vaikkapa yhteiseen ruokailuun, jos siitä on tullut lipsuttua muiden kiireiden aikana.

Mukavaa kesän alkua!

~ L

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti