perjantai 11. heinäkuuta 2014

Täysikuu kauriissa - välitilintarkastus

Täysikuu kauriissa on usein eräänlainen välitintarkastus. Vuosi on edennyt puoleenväliin ja osa tavoitteista on jo täyttynyt, osa ei... Osa tavoitteista ei ehkä edes tunnu enää mielekkäiltä. Täysikuu antaa tärkeää tietoa siitä missä nyt mennään ja mitä seuraavaksi voisi tehdä. Lomakausi sopii oikeastaan hyvin tavoitteiden miettimiseen. Useimmilla ihmisillä on ylimääräistä aikaa ja tauko rutiineista auttaa hahmottamaan mitkä niistä ovat mielekkäitä ja mitkä eivät ole.


Huominen täysikuu ei ole ihan helpoimmasta päästä. Kaikki näyttävät kamppailevan jonkinlaisten ristiriitojen kanssa. Täysikuu valaisee kevätkaudella vaikuttaneen suurristin ongelmat vielä kerran. Vaikutus on kuitenkin lyhytaikainen. Jo muutaman päivän päästä näkee helposti miten pitkälle ongelmien ratkaisussa on tultu. Mutta jotkin ristiriidat tarvitsevat tänä viikonloppuna ylimääräistä huomiota. Paine kasaantuu elämän perusalueille: kotiin ja työhön, omaan identiteettiin ja tärkeimpiin ihmissuhteisiin. Ratkaisut odottavat ihan nurkan takana, vaikka niitä ei näe samalla kun ongelmat painavat päälle. Niiden näkemiseen tarvitaan näkökulman muutos, joka vie aikaa parista päivästä muutamaan viikkoon.

Jos tämä täysikuu on välitintarkastus, seuraava uusikuu kahden viikon päästä aloittaa uuden tilikauden. Kevät oli raskas, koska lähiplaneetat perääntyivät vuorotellen peräperään. Seuraava uusikuu antaa mahdollisuuden aloittaa ikään kuin alusta, uudella innostuksella. Ja jo ensi viikolla jupiterin siirtyminen ravusta leijonaan tuo uutta energiaa kaikille merkeille!

2 kommenttia:

  1. Sen verran rankka oli täysikuu että aviomies otti ja lähti, haluaa kuulemma erota 16 vuoden jälkeen ihan yllättäen... Olen ihan hukassa...

    VastaaPoista
  2. Todella ikävä kuulla.... Pelkkä täysikuu ei ole yksinään niin tehokas. Syntymäkartoilla voi olla planeettoja esim 12-20 astetta johtavia merkkejä (kauris, oinas, rapu, vaaka) tai saturnus vaikuttaa skorpionista, tällä hetkellä 16 astettta. Voimia....

    VastaaPoista