torstai 30. tammikuuta 2014

Kertarysäyksellä

Joskus kaikkea vaan tapahtuu yhtäaikaisesti. Esimerkiksi tänään on uusikuu vesimiehessä, joka merkitsee myös kiinalaisen kalenterin mukaista uutta vuotta. Alkaa kiinalaisen astrologian mukaan hevosen vuosi. Samalla huomenna perjantaina on tarkka jupiterin ja pluton oppositio. Ja venus kääntyy taas radallaan eteenpäin, mikä tarkoittaa sitä, että se on täysin seisahduksissa vähän aikaa. Eli melkein kaikkea mahdollista kerralla. Harvoin pariin päivään mahtuu näin paljon erilaisia vaikutteita. Ei ihme jos joku muukin tuntee olevansa tällä hetkellä ylikuormitettu....

Hyvinä uutisina se, että paine helpottaa nopeasti, viimeistään viikonlopun jälkeen. Venus alkaa taas matkata normaaliin suuntaan, ja ihmissuhteet ja raha-asiat palautuvat ennalleen. Tai toivottavasti ei ihan samaksi kuin ennen, vaan joksikin vielä paremmaksi.

Tämä kaikki vaan tiedoksi, ettet kuvittele olevasi hullu, jos kaikki tuntuu kaatuvan niskaan hetken aikaa... Ympärillä todellakin kuohuu ja painetta on monesta suunnasta. Itse palaan parantelemaan massiivista päänsärkyä, ja yritän palata pian asiaan kaikkien muutosten tiimoilta....

lauantai 25. tammikuuta 2014

Mars Vaa'assa - Muuttuvat merkit

Mars vaa'an merkissä muodostaa haasteen kaikille, erityisesti perääntyessään 1.3.- 20.5.2014. Se voi nostaa esiin ongelmia parisuhteissa. Se näyttää kuinka vaikeaa ja samalla tärkeää on löytää omat rajat ihmissuhteissa ja säilyttää oma yksilöllisyys myös läheisissä suhteissa muiden kanssa. Mutta se auttaa myös ratkaisemaan niitä samoja ongelmia, joita se nostaa näkyville. Se auttaa meitä kaikkia olemaan enemmän omia itsejämme parisuhteessa ja muistuttaa, ettei kannata yrittää liikaa eläytyä toisen toiveisiin. Usein kuvitelmat siitä mitä toinen haluaa suhteessa ovat enemmän oman päämme sisällä kuin todellisuutta, ja yritämmekin miellyttää omaa mielikuvitustamme emmekä muista itseä tai toista todellisina ihmisinä.

Muuttuvilla merkeillä tämä kausi vaikuttaa erityisesti elämänalueilla, joilla kaipaamme tavallista enemmän pysyvyyttä. Muutos on osittain hidas, mutta tämä ajanjakso vauhdittaa sitä omasta puolestaan. Kaksosilla, neitsyillä, jousimiehillä ja kaloilla elämä muuttuu eniten raha-asioiden, lasten, harrastusten ja ystävien kautta. Jokaisella merkillä painotus on erilainen.

Kaksosilla on eniten onnea raha-asioissa. Nyt on oikea hetki hankkia lisätuloja tai vertailla eri paikkojen palkkoja. Joskus tällä kaudella tulot eivät varsinaisesti kasva, mutta menot pienenevät ja rahaa jää enemmän säästöön. Lapset voivat aiheuttaa haasteita. Välillä tuntuu ettei aika riitä kaikkeen mitä haluaisit tehdä tai ettet pysty keskittymään yhtä aikaa lapsiin ja omiin tärkeisiin henkireikiisi. Mieti avoimin mielin uusia vaihtoehtoja ja kyseenalaista vanhoja toimintatapojasi.

Neitsyillä onni syntyy ystävistä ja harrastuksista. Nauti niistä huoletta, sillä niistä saatu ilo kantaa ja auttaa myös muilla elämänalueilla. Varsinkin nyt kaikki hauska on myös hyödyllistä. Rahatilanne näyttää stressaavalta. Itse asiassa tulosi saattavat nousta lähikuukausina, mutta näyttää siltä että menosi nousevat samaa tahtia. Tilanne tasoittuu kyllä, mutta ole varovainen. Myös kumppanisi tulot muuttuvat (tai muun henkilön, jonka kanssa jaat laskuja...), mutta hitaammin ja perusteellisemmin, ja muutokset ruokkivat toisiaan.

Jousimiehet hyötyvät nyt myös raha-asioissa, erityisesti yhteisistä sellaisista. Puolisosi saa ehkä jonkin lainan maksettua ja pystyy osallistumaan enemmän perheen menoihin. Tai saat jonkin uuden veroedun tai jopa perinnön. Ystävyyssuhteet ja harrastukset sen sijaan saattavat aiheuttaa ylimääräistä stressiä. Olet ehkä aikoinaan miettinyt liikaa mitä muut ajattelevat sinusta ja ikään kuin ajanut itsesi nurkkaan. Nyt voit vapauttaa itsesi ja tuoda esiin todellisen sinut. Muut leikkivät mielellään myös aidon sinäsi kanssa.

Kalojen elämä näyttää iloisemmalta kuin aikoihin. Ehkä voit nauttia lapsistasi rennommin kuin aikoihin, tai ehkä nautit jostain luovasta projektista. Jotkut kalat sisustavat kodin uuteen uskoon. Onni voi myös yltää pidemmälle menneisyyteen ja parantaa hankalia ihmissuhteita. Riitaa taas aiheuttaa laskujen maksaminen. Voit myös olla kumppanisi kanssa eri mieltä siitä miten säästöt käytetään. Omat tulonlähteesi muuttuvat monen vuoden prosessissa ja välillä se aiheuttaa paineita muiden kanssa, koska et mielellään tunne olevasi riippuvainen muista.   

perjantai 24. tammikuuta 2014

Mars Vaa'assa - Kiinteät merkit

Mars vaa'assa -kausi korostaa ihmissuhteiden merkitystä. Mutta se tekee sen usein ristiriitaisella tavalla. Huomaamme yhtä aikaa miten paljon tarvitsemme toista ihmistä ja samalla miten monet asiat suhteessa rajoittavat yksilöllisyyttämme. Tulee mieleen U2:n biisi "With or without you": I can't live, with or without you... Draamaa on siis näkyvissä joillekin. Mutta ei tarvitse olla. Vaikka (pikku)draama välillä tuntuu puhdistavan ilmapiirin, se usein jättää ihmiset haavoittuvaisiksi. Asiat tuli ehkä sanottua eri tavalla kuin useimmiten ajattelee tai joitain tärkeitä yksityiskohtia unohtui...

Itsenäinen ja helposti syttyvä mars on siis vastamerkissään vaa'assa vielä noin seitsemän kuukautta. Sen kunniaksi suosittelen kaikkiin ihmissuhdeongelmiin ratkaisuksi ensin omien henkilökohtaisten ongelmien ratkaisua, jotta ne eivät vie turhaan energiaa tärkeiltä ihmissuhteilta. Kaikki tarvitsevat omaa aikaa ja omia haasteita, ja tämä kausi auttaa toteuttamaan niitä. Joskus kiertotie on paras reitti perille, kuten nyt tyydyttäviin ihmissuhteisiin.

Ja sitten kiinteisiin merkkeihin: suuret draamat eivät uhkaa elämän perusteita, mutta ne vaativat sopeutumista ja tasapainottelua arkipäivän tasolla. Muutokset kohdistuvat myös esimerkiksi ajattelutapaasi ja myös opiskeluun. Johtavat merkit voivat muuttaa elämääsi välillisesti.

Härät hyötyvät erityisesti keskusteluista ja opiskelusta. Lähiympäristö, kuten koulut ja naapurusto, ja sen ihmiset parantavat elämänlaatuasi ja tuovat muutoksia ja mahdollisuuksia elämääsi. Nauti satunnaisista kohtaamisista ja arkisista yhteyksistä. Terveys ja liikunta voivat aiheuttaa ylimääräistä stressiä. Maamerkkinä olet toiminta- ja tuloskeskeinen, mutta nyt sinun täytyy katsoa suurempaa kuvaa ja etsiä tasapainoa levon ja toiminnan, rentoutumisen ja aktiivisuuden välille. Kumpikaan ääripää ei ole tarpeeton, vaan molemmilla on tehtävänsä elämässäsi.

Leijonille onni on nyt unelmoinnissa. Rentoudu ja kerää rauhassa voimia reilun puolen vuoden päästä alkavaan tehokauteesi. Hio unelmasi huippuunsa, mutta vastusta kiusausta pakottaa asioita eteenpäin. Ne saavat aikanaan luontaista nostetta enemmän kuin voisit nyt kuvitella. Haasteet syntyvät kommunikointitilanteissa. Muut saattavat käyttäytyä yllättävän aggressiivisesti eri tilanteissa. Toisaalta olet itsekin tavallista kärsimättömämpi saamaan tuloksia. Et voi vakuuttaa kaikkia lähikuukausina, joten voit suosiolla keskittyä omiin projekteihisi.

Skorpionit hyötyvät muita enemmän opiskelusta ja matkustelusta. Nyt kannattaa olla utelias. Uudet ajatukset saattavat tuntua hyvältä ihan fyysisesti. Seuraavaksi urasi saa nostetta, mutta nyt voit tutkia maailmaa omaan tahtiisi haluamallasi tavalla. Ongelmia voi sen sijaan ilmetä erityisesti fyysinen-henkinen-terveys -sektorilla. Stressi ruokkii fyysistä väsymystä ja toisinpäin. Löydät kyllä tuotteliaan tasapainon, mutta se vaatii keskittymistä. Tunnet olevasi liian levoton lepäämään, vaikka juuri siitä voisi olla nyt hyötyä.

Vesimiehillä paras elämänalue on tällä hetkellä terveys, työ ja arkirutiinit. Voit todella laittaa elämäsi järjestykseen, josta on iloa tulevina vuosina. Kuntosi nousee myös tavallista helpommin. Kommunikointi tuottaa toisaalta haasteita. Vältä liian nopeiden johtopäätösten tekemistä. Kaikkea ei tarvitse pohtia puhki, mutta liika kiire voi saada sinut laiminlyömään tärkeitä yksityiskohtia suunnitelmissasi. Melko itsenäinen matkustelu tai opiskelu sopii sinulle tällä hetkellä parhaiten.

Jatkuu....


torstai 23. tammikuuta 2014

Mars Vaa'assa - Yksin vai yhdessä?

Tämä ei ole varsinainen ennuste vuodelle 2014, mutta voisi hyvinkin olla. Ajanpuutteen takia lähestyn vuotta tämän transiitin näkökulmasta. Jos nimittäin pitäisi valita yksi erityinen astrologinen vaikuttaja, joka kuvailee koko vuoden ilmapiiriä, se voisi hyvinkin olla mars vaa'assa. Mars liikkuu tänä vuonna vaa'assa harvinaisen pitkään, heinäkuun loppuun. Yleensä se on samassa merkissä kaksi kuukautta. Se perääntyy maaliskuun, huhtikuun ja yli puolet toukokuuta. Samalla se aktivoi pluton ja uranuksen neliön tekemällä neliön plutoon ja opposition uranukseen. Se muodostaa myös neliön jupiteriin ravussa. Eli mars osallistuu tämän hetken voimakkaimpiin ja pitkävaikutteisimpiin kuvioihin ja lisää niihin oman tehonsa. Johtavilla merkeillä näyttää olevan tulossa todellinen muutosten vuosi!

Katsotaan vaikutusta merkkiryhmittäin, sillä se vaikuttaa niihin eri tavoilla. Johtavat merkit ovat nyt avainasemassa. Eli kaikki oinaat, ravut, vaa'at ja kauriit saavat varautua mullistavaan vuoteen. Te johdatte muutosta tai jäätte muiden muutosten jalkoihin. Kannattaa visioida haluamasi muutos. Se ei heti toteudu ihan sellaisenaan, mutta silloin suunta on edes oikea. Muuten joudut tuuliajolle ja muiden suunnitelmiin statisteiksi.

Oinailla esimerkiksi kotiasiat ovat hyvin onnekkaita. Nyt on loistava aika remontoida tai vaihtaa kotia. Läheiset ihmissuhteet sen sijaan ovat haastavia. Kumppani voi olla harvinaisen kiireinen tai sinä itse kärsimätön. Kumpikin tarvitsee paljon omaa tilaa. Tai yhteisen tekemisen täytyy olla sellaista, että teillä on selkeät omat roolit ja vastuualueet, ja voitte toimia omaan tahtiinne. Liian tiivis yhteistyö tuottaa todennäköisesti ongelmia.

Rapujen henkilökohtaiset haaveet ja toiveet toteutuvat helposti. Itse asiassa sinä olet juuri nyt positiivinen muuttuja. Suunnitelmiin voi myös kuulua muutto lähelle tai kauas, tai asumismukavuuden parantaminen. Ravuilla on monista muutoksista huolimatta reipasta myötätuulta elämässä vielä monta kuukautta. Se tasoittuu hieman kesän jälkeen, muttei katoa kokonaan. Sen sijaan muut tärkeät asiat kuten työ ja ihmissuhteet, kokevat tärkeitä muutoksia, kuten viime vuosina on jo näkynyt.

Vaaoilla taas on levotonta energiaa. Välillä voi olla ongelmia käyttää sitä fiksusti. Nyt kannattaa keskittyä itsenäiseen työhön ja unohtaa toistaiseksi muiden mielipiteet ja neuvot. Vaaoilla ura on ehdottomasti positiivisin alue. Sieltä löytyy uusia mahdollisuuksia ja aluevaltauksia. Kannattaa käyttää ne hyvin. Ihmissuhteet sen sijaan ovat käymistilassa. Etsit uutta tasapainoa omien tarpeidesi ja kumppanisi tarpeiden välille. Joskus ratkaisut ovat helpompia kuin luulisi, mutta ihmiset johtavat toisiaan tahattomasti harhaan sanoilla....

Kauriit ovat keskellä pitkää transiittia, joka luo perusteita kokonaan uudelle elämälle. Muut, hetkellisemmät vaikutteet auttavat määrittämään selkeämmin toivotun lopputuloksen. Ihmissuhteet ovat tällä hetkellä suurin valttisi. Kumppanisi tukee sinua ja löydät myös muita hyödyllisiä ihmisiä tavoitteidesi tueksi. Olet tottunut ponnistelemaan, mutta nyt kannattaa myös pysähtyä nauttimaan ihmisistä. Urasi on hektinen ja vaativa kesän loppuun asti. Työskentelet tehokkaimmin itsenäisesti. Työskentely kotoa käsin voi myös kannattaa juuri nyt.

Johtavien merkkien paineet ja muutokset keskittyvät alkuvuoteen, suunnilleen kesän loppuun saakka. Kesän ja syksyn vaihteessa taivaankappaleet vaihtavat paikkoja, ja muutokset koskevat sen jälkeen enemmän muita merkkejä. Nämä paineet koskevat erityisesti johtavia aurinkomerkkejä ja nousumerkkejä, mutta tuntuvat voimakkaasti, jos sinulla on useampia planeettoja syntymäkartalla näissä merkeissä.

Jatkuu....

maanantai 20. tammikuuta 2014

Aurinko vesimiehessä

Onko muilla jo kevyempi olo? Minulla ainakin on....
Aurinko siirtyi aamulla vesimieheen, joka on ilmamerkki, ja kulkee siellä seuraavat nelisen viikkoa. Se tuo mukanaan sosiaalisen, keveän ilmavirtauksen. Tulossa on monella tapaa helpompi kuukausi kuin edellinen oli. Viime viikkojen aikana aurinko teki paljon vakavia kontakteja muihin planeettoihin. Tarkoitus oli toki hyvä: auttaa kaikkia järjestämään itselleen parempi elämä pitkällä tähtäimellä.

Nyt on tiedossa hauskempi ja rennompi kuukausi. Aurinko kulkee paljon suotuisammissa väleissä muiden planeettojen kanssa. Vesimiehen merkki hallitsee mm. ystävyyssuhteita, harrastuksia ja kaikenlaisia sosiaalisia verkostoja. Tiedossa on vilkas ja puhelias kuukausi. Merkki liittyy myös sähköiseen kommunikointiin ja ihmisiin kaukaisissa paikoissa. Suosikkini on kuitenkin merkin liittyminen suuriin tulevaisuuden unelmiin. On paljon asioita, jotka ovat tärkeämpiä kuin ura ja toimeentulo, ja vesimiehen merkki symboloi niitä muita tärkeitä tavoitteita. Seuraavat viikot ovat loistavaa aikaa miettiä mitä sinä todella haluat elämältäsi. Mitkä ovat sinun suurimmat unelmasi?

keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Täysikuu ravussa - tunteet pelissä

Huomenna on vuoden ensimmäinen täysikuu. Se on sielukkaassa ravun merkissä. Se sopii hyvin vuoden alkuun, joka on yleensä tehokasta aikaa. Monet haluavat mullistaa elämänsä muutoksilla uuden vuoden alussa. Monta tuttua on dieetillä, joku lopettaa tupakoinnin ja joku alkaa kuntoilemaan tosissaan. Joku jopa kaikkea sitä... Täysikuu ravussa muistuttaa kuitenkin tunnepuolen merkityksestä. Ei riitä, että jokin on vain järkevää. Asioiden pitää lisäksi tuntua hyvältä. Muuten missään ei ole pohjimmiltaan järkeä.... Eli tämä täysikuu auttaa saamaan teot ja tunteet tasapainoon.



Täysikuu on hankalassa kulmassa marsiin. Tässä se kuvaa mahdollisia ristiriitoja työelämän tai vanhemmuuden ja parisuhteen tai kumppanuuden välillä. Joskus tuntuu, että kaikelle tärkeälle ei vain ehdi tai jaksa antaa huomiota. Eri elämänalueiden väliset mittasuhteet muuttuvat, ja paine tuntuu jollakin tasolla varmasti kaikilla.

Ravuille täysikuu omassa merkissä luo mahtavan tilaisuuden tarkastella itseä kumppanina ja puolisona. Olet tavallista tietoisempi omista tarpeistasi ja myös kumppanisi odotuksista. Jokin kotiasia pitää sinua kiireisenä, joten joudut nyt priorisoimaan asioita rankasti.

Leijonilla täysikuu heijastaa mielentilaa ja sitä kautta jaksamista. Se kertoo, jos rutiinisi ovat liian raskaita tai muuten vääränlaisia. Arkielämääsi näyttää kertyvän nyt helposti stressiä, jota kannattaa minimoida aina kun mahdollista.

Neitsyillä täysikuu kertoo tulevaisuuden haaveista ja myös ystävyyssuhteista. Taloudellinen stressi näyttää haittaavan harrastamista ja myös ihmisten tapaamista. Mieluisiin menoihin löytyy kyllä pidemmän päälle rahaa, vaikkei nyt näyttäisi siltä.

Vaaoilla täysikuu paljastaa painolastin tulevaisuuden tavoitteiden ja menneisyyden velvoitteiden välillä. Sinulla on nyt energiaa toimia, välillä liikaakin, joten yritä käyttää se mahdollisimman rakentavalla tavalla. Liiku paljon ja työskentele yksin.

Skorppareilla täysikuu tukee erityisesti opiskelua ja matkustelua. Jos kaipaat ideoita reissuihin tai opintoihin, niitä on nyt tulossa. Ongelmasi ovat henkisellä puolella, kärsimättömyys ja provosoituminen. Vältä niitä, koska reagoit tavallista herkemmin.

Jousimiehille täysikuu kuvailee talousasioita. Erityisesti se liittyy muiden kanssa hoidettaviin raha-asioihin, kuten veroihin. Ne voivat jotenkin näyttää uhkaavan suurimpia haaveitasi. Pelko on kuitenkin turha, sillä sinulla on nyt mahdollisuus ottaa taloutesi hallintaasi.

Kauriille tämä täysikuu näyttää parisuhteen tilan ja samoin suhteen tärkeimpiin kumppaneihisi. Tällä hetkellä ura voi aiheuttaa ongelmia suhteisiisi. Suhtaudut siihen jopa tavallista intohimoisemmin. Tilanteen hoitaminen tyydyttävällä tavalla vaatii hieman tasapainoilua, mutta pystyt siihen, jos joku...

Vesimiehillä täysikuu liittyy terveyteen. Se näyttää lepäätkö ja rentoudutko tarpeeksi suhteessa päivittäisiin töihisi ja aktiivisuuteesi. Oireita tulee heti jos tasapaino heittää, mutta toisaalta sen voi joskus korjata myös pienillä parannuksilla.

Kaloilla voi olla potentiaalisen iloinen ja leikkisä täysikuu, ainakin parhaimmillaan. Lapset ja luovuus voivat tuottaa paljon nautintoa. Se kuitenkin saattaa hautautua rahariitojen tai muunlaisen luottamuspulan alle. Päivässä voi olla silti paljon hyvää.

Oinaiden kannattaa keskittyä lähipäivät kotiasioihin. Myös perheenjäsenet saattavat kaivata tavallista enemmän huomiota. Sinua revitään moneen suuntaan, joko konkreettisesti tai ainakin oman pääsi sisällä. Älä yritä hoitaa kaikkea kerralla vaan anna ajan auttaa sinua.

Härillä näyttää olevan vilkas ja sosiaalinen täysikuu. Et harmiksesi ehdi hoitaa kaikkea mitä haluaisit, mutta varmasti ehdit tarpeeksi. Joskus tuntuu vain siltä ettei mikään riitä. Nauti kuitenkin ihmisistä joita tapaat ja mielenkiintoisista keskusteluista.

Kaksosilla täysikuu liittyy täysin raha-asioihin. Normaalisti tämä täysikuu auttaa tienaamaan enemmän tai hyödyntämään rahoja aiempaa paremmin. Nyt se paljastaa rahareikiä. Pystyt tukkimaan ne ennen pitkää, mutta joudut taiteilemaan hetken aikaa.

Mukavaa täysikuuta (kaikista varoituksista huolimatta...)!

sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Tulevan viikon kuulumisia

Katsaus alkavan viikon kohokohtiin:
Kuu näyttää jo melko pullealta. Se on helppo huomata, koska se on korkealla auringon laskeuduttua. Täysikuu on kuitenkin täysi vasta torstaina. Täyttyvä kuu nostaa usein tunteet pintaan. Täysikuu tulee ravun merkkiin, joten se on jopa tavallista tunteellisempi. Kaikille. Myös sitä edeltävät päivät, eli koko alkuviikko, ovat usein hektisiä ja levottomia. Täydenkuun symboliikkaan liittyy täyttymys, eli jotkin asiat tulevat tiensä päähän, tai vaihtoehtoisesti huippuunsa. Sen jälkeen niiden on muututtuva jollain tavalla jatkuakseen.

Perjantaina on sen sijaan marsin ja venuksen neliö. Se(kin) voi tuoda mukanaan levottomia ajatuksia. Vaikutus näkyy erityisesti ihmissuhteissa ja niistä eniten romanttisissa suhteissa. Se tuo ilmaan sähköä, mikä tekee ajoittain hyvää suhteelle kuin suhteelle, mutta ylilyöntien vaara on suuri, kuten aina neliöiden kanssa. Odotettavissa kuitenkin sähäkkä päivä!

Jännitystä riittää siis ensi viikolla!

keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Uusikuu kauriissa 2014

Vuoden ensimmäinen päivä ja samalla uusikuu! Nyt on itse asiassa hyvä aika asettaa tavoitteita juuri alkaneelle vuodelle. En oikein usko uudenvuodenlupauksiin, jotka unohtuvat nopeasti, mutta omia tavoitteita nyt kannattaa harkita. Huomennakin ehtii, ja tulevina päivinä, jos juuri tänään ei ole niin kovin tavoitteellinen olo.... ;)

Tämä uusikuu näyttää hyvin mielenkiintoiselta. Energia on pakkautunut todella tiukasti muutamaan merkkiin, joihin uusikuu myös vaikuttaa eniten. Kuu, aurinko, merkurius ja pluto muodostavat tiukan paketin kauriissa. Jupiter esittää vastaväitteensä ravussa ja uranus ja mars lisäävät omat vaatimuksensa vastakkaisilta puolilta karttaa. Siitä saadaan tiukka neliö:


Tämä uusikuu on käytännöllinen ja vaativa. Se pakottaa ihmiset huolehtimaan velvollisuuksistaan. Samalla se vaatii tasapainoa omien tarpeiden ja impulssien välillä sekä ottamaan sopivasti huomioon läheiset ihmiset. Kuvassa on yhtä aikaa sekä tasapaino että anarkia. Kaikki tavoitteet voivat sotia toisiaan vastaan ja viedä toisiltaan aikaa ja energiaa tai ne voivat tukea ja kasvattaa toinen toistaan. Nyt kannattaakin etsiä linkkejä näennäisen yhteensopimattomien elämän palasten välillä, sillä niiden luovasta yhdistelystä voi seurata jotakin todella tyydyttävää.

Kaikilla merkeillä uusikuu aktivoi erilaisen elämänalueen, jolla uudet alut nyt kukoistavat:

Kauriit saavat eniten energiaa uusille aluille, joiden tavoitteet ovat henkilökohtaisia sekä yksityisiä. Samalla energiaa virtaa myös suurempien tavoitteiden tueksi. Nyt on kuitenkin tärkeää lisätä ensin omaa motivaatiotasi kaikella juuri sinua inspiroivalla.

Vesimiesten taas kannattaa levätä vielä hetki, muutama viikko ennen aktiivisempaa kautta. Se on kyllä tulossa. Nyt sen sijaan on oikea aika putsata elämästä vuoden aikana kertyneitä töhniä. Niitä voi hävittää myös pidemmältä ajalta. Siten saat tilaa uudelle.

Kaloilla uudet alut suosivat ystävyyssuhteita. Nyt on sopivat hetki päivittää vanhoja ystävyyksiä ja löytää ehkä uusiakin. Löydät tavallista helpommin yhteyden samalla tavalla ajattelevien ihmisten kanssa. Samoin voit löytää uuden harrastuksen tai uuden näkökulman vanhaan.

Oinailla ura on tulessa. Joudut tekemään ehkä suuria päätöksiä sen suhteen mitä todella haluat työltäsi ja tulevaisuudeltasi. Jotakin on uutta on kehitteillä, mutta näet vasta osan pitkää prosessia. Tämä välivaihe näyttää turhauttavalta, mutta se auttaa selvittämään mitä haluat eniten.

Härillä aika suosii itsensä kehittämistä ja etsimistä. Voit opiskella jotakin todella mielenkiintoista tai vierailla jännittävissä paikoissa. Kaikki auttaa näkemään selkeämmin itsesi yksilöllisenä osana suurta kokonaisuutta. Opit jotakin uutta ja hauskaa!

Kaksosille uusikuu tarjoaa tilaisuuden katsoa tavallista syvemmälle omiin motivaatioihin. Se näyttää mitä sinä todella tarvitset ja haluat. Se paljastaa asioita, joita et voi saavuttaa yksin, vaan joihin tarvitset toista ihmistä. Todelliset tarpeet ovat harvoin niin itsestäänselviä kuin nyt.

Ravuille tämä on vuoden tärkein ihmissuhdeuusikuu. Tärkeät suhteesi näyttävät yhtä aikaa vaativilta ja tyydyttäviltä. Ne kehittyvät vielä paljon lähivuosien aikana ja tämä on välietappi, joka kertoo sinulle miten pitkälle olet tullut ja inspiroi haaveilemaan vielä enemmästä.

Leijonilla uusikuu liittyy terveyteen ja muutenkin järjestykseen elämässä. Se voi tuoda ratkaisun johonkin terveysongelmaan tai auttaa nostamaan fyysisen hyvinvointisi ja jaksamisesi ihan uudelle tasolle. Samalla se antaa vinkkejä tärkeiden tehtävien parempaan organisoimiseen.

Neitsyille uusikuu tuo lisää leikkimieltä ja iloa elämään, potentiaalisesti. Näyttää kuitenkin siltä, että esimerkiksi rahaongelmat vievät elämäniloa tällä hetkellä. Tilanne ei ole pysyvä, vaan sinun täytyy löytää tilaisuuksia pitää hauskaa muista ongelmista huolimatta.

Vaaoilla uusikuu nostaa esiin koti-, perhe- ja sukuasiat. Joudut kurkistamaan menneisyyteen ja voit löytää sieltä jotakin käyttökelpoista nykyhetkeen. Ilo ja rauha kotona voi olla nyt kiven alla, mutta kaikki on olemassa ja tarvitsee apuasi ollakseen parhaimmillaan.

Skorpioneille tämä uusikuu antaa uusia ajatuksia ja ideoita. Se on henkisesti hyvin stimuloiva, mutta joudut kipuamaan joidenkin vanhojen esteiden ylitse päästäksesi sinne missä voit olla enimmillään tällä hetkellä. Arkisissa ihmissuhteissa on nyt eniten voimaa.

Jousimiehillä uusikuu tuo mahdollisuuksia tienata entistä enemmän tai käyttää rahoja entistä paremmin, jolloin niillä saa enemmän. Molempi parempi. Tutki tarkkaan minne rahasi menevät, osa päätyy ehkä väärään paikkaan tai kulutustottumuksesi ovat muuttuneet huomaamattasi.

Hyvää uutta vuotta kaikille!