maanantai 7. elokuuta 2017

Elokuun täysikuu ja sen pimennys

Tänään on täysikuu vesimiehessä ja samalla sen pimennys, eli eklipsi. Eklipsit liikkuvat nyt vesimiehessä ja leijonassa, ja vaikuttavat voimakkaimmin näihin merkkeihin. Erityisen tehokkaasti ne osuvat, jos syntymäpäivä on eklipsin lähellä tai tasan kuuden kuukauden päässä siitä (esim 7.2.).



Vesimiehet ja leijonat tuntevat nämä ja tulevat eklipsit hyvin henkilökohtaisesti, oman persoonallisuuden kasvuna ja myös läheisimmissä ihmissuhteissa. Muilla merkeillä ne näkyvät muilla elämänalueilla, esimerkiksi työssä tai opiskelussa, raha-asioissa, luovuudessa tai ystävyyssuhteissa. Kaikilla ne vaikuttavat jossakin päin karttaa, mutta onneksi ei aina yhtä voimakkaina.

Tämä on monella tavalla hyvä eklipsi (vaikka en mielelläni jaa transiitteja hyviin tai pahoihin). Joka tapauksessa tämä eklipsi on helpompi kokea hyvänä tai hyödyllisenä kuin monet muut. Aurinko on tosin yhtymässä marsiin, mikä tuo räiskyvää energiaa, mutta aurinko tekee kolmion saturnukseen ja kuu vastaavasti jupiteriin, mikä takaa sen, että yleisellä tasolla kaikki asiat kehittyvät mukavasti tai helposti.

Seuraava eklipsi on sitten tästä parin viikon päässä...! Jännä nähdä mitä nämä eklipsit tuovat tullessaan! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti