AURINKOMERKKIEN VUOSIHOROSKOOPIT

~ Haluatko tietää mitä sinun aurinkomerkillesi kuuluu syntymäpäivästäsi alkavana vuonna?

~ Haluatko lukea etukäteen tulevien kuukausien horoskooppeja?

~ Haluatko tietää mitkä transiitit vaikuttavat tulevan vuoden yksittäisinä päivinä?

Aurinkomerkkien vuosihoroskoopit sisältävät kaksi osaa. Ensimmäisessä osassa käsitellään pitkävaikutteisia trendejä aurinkomerkkisi elämässä. Se sisältää kuvaukset planeettojen vaikutuksesta Jupiterista Plutoon sekä tulevat eklipsit ja lähiplaneettojen perääntymiset aurinkomerkkisi näkökulmasta.

Toisessa osassa käydään tuleva vuosi läpi kuukausi kuukaudelta. Saat 12 yksityiskohtaista kuukausihoroskooppia täysin oman aurinkomerkkisi näkökulmasta.

Hemmottele itseäsi vuosihoroskoopilla tai osta ystävällesi lahjaksi!

Vuosihoroskoopit julkaistaan syntymäkuukauden tienoilla, ja ne ovat myynnissä 1-2 kuukautta sen jälkeen. Vuosihoroskooppi kattaa seuraavat 12 kokonaista kuukautta auringonpaluusta alkaen.

Tällä hetkellä valmiina ja myynnissä RAPU: vuosihoroskooppi ajalle 1.7.2019-30.6.2020

Nyt myynnissä on myös LEIJONA! vuosihoroskooppi ajalle 1.8.2019-31.7.2020

Seuraavana tulossa luonnollisesti NEITSYT! (Julkaisu arviolta 23.8.2019)

Ja sen jälkeen VAAKA! (Julkaisu arviolta 23.9.2019)

Vuositulkinnan ostaminen

Vuositulkinnan pituus on yli 30 liuskaa ja sen hinta on 24 euroa. Maksu joko MobilePaylla, mikä on nopein vaihtoehto, tai tilisiirrolla. Viestikenttään Vuosihoroskooppi + merkki (rapu, leijona jne). Saat Aurinkomerkin vuositulkinnan sähköpostitse pdf-tiedostona, joten tarvitsen sähköpostiosoitteesi.
En ole löytänyt vielä sopivaa verkkokauppa-alustaa, joten hoidan aluksi myynnin itse. Voit ottaa yhteyttä sähköpostitse liisa.elonheimo@gmail.com tai tekstiviestillä numeroon 0405815939. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti