Sivut

maanantai 23. heinäkuuta 2018

Viikon 30 Taivaanmerkit! -viikkohoroskooppi

Toivottavasti sait levättyä viime viikolla, sillä nyt alkaa ihan erilainen viikko...!

Tämä viikko on potentiaalisesti täynnä viivästyksiä ja väärinkäsityksiä, kun Merkurius jo hidastelee ja kaiken kruunaa täydenkuun ja eklipsin yhdistelmä perjantaina. Viikonlopuksi tähtitaivas onneksi taas rauhoittuu, mutta se voi mennä levätessä ja ihmetellessä mitä kaikkea viikon aikana tapahtui...

  • Ma 23.7. Aurinko siirtyy leijonaan, jolloin alkaa erilainen lomailukausi kuin auringon ollessa ravussa. Nyt korostuu juhliminen ja matkustelu. Onneksi myös arkeen voi tuoda juhlaa, jos joudut jo palaamaan töihin. 
  • Ti 24.7. Venus on oppositiossa neptunukseen. Jos sinulla on ollut ongelmia läheisten kanssa, ne voivat kärjistyä tänään. Ihmiset voivat tuottaa pettymyksiä toisilleen tahtomattaan. 
  • Ke 25.7. Aurinko muodostaa neliön uranukseen: yllätykset ovat mahdollisia. Asiat eivät etene suunnitelmien mukaan, vaan jokin odottamaton pakottaa muuttamaan niitä. 
  • To 26.7. Merkurius lähtee perääntymään. Harmit ovat yleensä pieniä, mutta kuten yleensäkin merkuriuksen perääntyessä aikataulut tai suunnitelmat voivat pettää. 
  • Pe 27.7. Täysikuu vesimiehessä, joka on samalla auringonpimennys. Pimennys ei ole sinänsä hyvä tai paha, mutta tällä kertaa mars on kuun vieressä ja vastakkain auringon kanssa, jolloin se dramatisoi tapahtumia tavallista enemmän. 
  • La 28.7. Venuksen kolmio plutoon tuo lisää merkitystä ja syvyyttä ihmissuhteisiin.

Viikonloppuna onneksi haastavat transiitit helpottavat, mutta eklipsi vaikuttaa helposti silloinkin.

Mukavaa viikkoa kuitenkin! Joustavasta asenteesta on apua pitkin viikkoa...

~ Liisa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti