Sivut

torstai 14. maaliskuuta 2024

Taivaanmerkkien kotisivu ja uudet, laajat vuosihoroskoopit

Taivaanmerkeillä on nyt ihan uusi kotisivu: Taivaanmerkit 

Kotisivulta löytyy ajankohtaisia juttuja astrologiasta, tietoja kursseista ja muista mahdollisista tapahtumista sekä uudet aurinkomerkkien ikiomat Aurinkovuosi-horoskoopit.

Tällä hetkellä myynnissä on OINAAN Aurinkovuosi-horoskooppi, joka kattaa ajanjakson 20.3.2024-20.3.2025. Vuosihoroskooppi on kirjoitettu nimen omaan Oinaiden aurinkomerkin näkökulmasta, ja siinä käsitellään hitaiden planeettojen transiitteja, eklipsejä, perääntyviä planeettoja sekä jokainen kuukausi oinaan kannalta. 

Härän ja Kaksosen horoskoopit valmistuvat myös pian, hyvissä ajoin ennen syntymäpäiviä ja syntymäkuukautta. Muut merkit ilmestyvät järjestyksessä sen jälkeen.

Vuosihoroskoopista löytyy lisätietoa kotisivuilta: Aurinkomerkkien vuosihoroskoopit

Tästä pääsee suoraan Oinaan vuosihoroskoopin myyntisivulle, kaikki horoskoopit ovat myynnissä edulliseen 24 € hintaan: Oinaan Aurinkovuosihoroskooppi 2024

Nyt myynnissä myös HÄRÄN vuosihoroskooppi ajalle 19.4.2024-19.4.2025, myynnissä täällä: Härän vuosihoroskooppi 2024-2025

Oinaan vuosihoroskooppi


Tässä blogissa on edelleen valtavasti tietoa astrologiasta, joten pidän tämän toistaiseksi pystyssä ja saatan välillä käydä päivittämässä kuulumisia tännekin. 


Kiitos kaikille lukijoille ja ihanaa kevättä!!

t: Liisa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti