Sivut

keskiviikko 11. maaliskuuta 2020

Marsin, Jupiterin, Saturnuksen ja Pluton yhtymät kauriissa - murtumia ja uudelleenrakennusta

Kauriissa tapahtuu! Jupiter siirtyi kauriiseen viime vuoden lopussa. Tammikuussa koimme Saturnuksen ja Pluton yhtymän kauriissa. Nyt kauriissa on myös Mars lisäämässä vauhtia... Kaikki nämä ovat vuoden 2020 suuria teemoja!

Vaikutus on voimakkain kauriilla, ja seuraavaksi voimakkain ravuilla. Sitten listalla ovat oinaat ja vaa'at. Mutta planeettojen suma kauriin merkissä vaikuttaa meihin kaikkiin. Siltä ei voi nyt oikein välttyä. Omassa elämässäni se näkyy tällä hetkellä murtumina ja uudelleen rakentamisena.

Yhtymien aikataulu

Kaikki nämä tulevat yhtymät sijoittuvat melko kapeaan aikaikkunaan maaliskuun lopussa ja huhtikuun alussa. Seuraavia päivämääriä kannattaa seurata:
  • 20.3.2020 Marsin ja Jupiterin yhtymä kauriissa
  • 23.3.2020 Marsin ja Pluton yhtymä kauriissa
  • 31.3.2020 Marsin ja Saturnuksen yhtymä vesimiehessä
  • 5.4.2020 Jupiterin ja Pluton yhtymä kauriissa
Saturnus ja Pluto muodostivat yhtymän kauriissa hiljattain tammikuun lopussa. Siitä oli blogissa oma juttu: Saturnuksen ja Pluton yhtymä kauriissa 2020

Huom! Jupiterin ja Saturnuksen yhtymä on vasta joulukuussa 2020 vesimiehen merkissä.

Mars-efekti

Mars nopeuttaa muutoksia, sillä se on elämänenergian ja uusien alkujen planeetta. Se aktivoi pian vuorotellen Jupiterin ja Pluton kauriissa sekä myöhemmin Saturnuksen vesimiehessä. Mars tuo tulista ja kärsimätöntä energiaa sinne missä milloinkin kulkee. 

Meidän perheessä Mars kauriissa -teema näkyi pari päivää sitten esikoisen saadessa murtuman jalkaan seinäkiipeilyssä. Kauris liittyy luustoon ja tukirakenteisiin. Kipsi jalassa hidastaa tehokkaasti vauhtia ja pakottaa miettimään uusia vaihtoehtoja muutaman viikon ajan. Poika on vieläpä rapu, eli planeetat ovat keskittyneet vastamerkkiin. 

Marsin yhtymät Jupiteriin ja Plutoon kauriissa tuovat uusia tapoja käyttää omaa energiaa. Ne myös pakottavat taloudellisuuteen. Kauriin merkissä energiaa täytyy käyttää tehokkaasti ja harkitusti, muuten se ei riitä pitkään. Toisaalta se karsii turhat rönsyilyt elämästä. 

Lapsille sanotaan usein, että luusta kasvaa vahvempi murtuman jälkeen. En ole varma onko se totta, mutta meistä ihmisistä kasvaa kyllä vahvempia ja viisaampia murtumien jälkeen. Opimme paljon omista heikkouksistamme, ja samalla myös vahvuuksistamme, mikä on ehkä mustelmien arvoista. Tippumisessa silloin tällöin ei ole mitään vikaa, kunhan sen jälkeen miettii, mitä kannattaisi tehdä toisin. 

Mars tuo tulista muutosenergiaa vaikutusalueelleen

Jupiter kasvun väylänä

Jupiter ei ole oikein elementissään kauriin merkissä. Kaikki toimii vastoin sen luontaisia vaistoja. Tämä kausi on kuitenkin tärkeä kaikille Jupiter-vaikutteisille ihmisille, erityisesti jousimiehille ja nousujouskareille. Kausi opettaa suunnittelua ja kärsivällisyyttä, joilla Jupiterin avuista on entistä enemmän hyötyä. 

Jupiter vaikuttaa kauriissa koko vuoden ja opettaa viisaampaa johtamista ja vanhemmuutta. Henkilökohtaisella tasolla se avaa uusia ovia työelämässä. Se voi liittyä myös käytännöllisiin kursseihin ja lisäkoulutukseen. 

Jupiterin ja Pluton kohtaamiseen kauriin merkissä liittyy vanhan purkamista uuden tieltä. Itse näin hyvin konkreettisesti miten vanha antoi tilaa uudella, kun samalta kadulta purettiin pois autioitunut talo. Tuntui yllättävän tyydyttävältä nähdä, miten puskutraktori irrotti kattoa ja seiniä pala palalta. Lopulta möyhittiin vanhat perustukset maasta. Ja ehkä piankin joku onnekas perhe rakennuttaa siihen kauniin ja nykyaikaisen talon.

Aina ei tarvita puskutraktoria, mutta tällä hetkellä itsestäni tuntuu, että yksi suurimmista viisauksista on tietää milloin riittää pintaremppa ja milloin kaikki täytyy uusia perustuksia myöten. Olen monta kertaa yrittänyt korjata jotakin vanhaa vain huomatakseni, että se pettää pian jostakin toisesta kohdasta. Eli kierrättäminen ei aina onnistu. Ja kun planeetat ovat näissä asennoissa, veikkaan, että nyt tarvitaan perusteellisia uudistuksia useammin kuin pintojen siloittelua. Jos olet muutoksen edessä, varaudu siihen suuressa mittakaavassa! Jupiter ja Pluto ovat yhdessä hyvin perusteellinen kaksikko.

Planeettojen yhtymien summa

Näiden eri planeettojen yhtymistä kasvaa melkoinen suma, ja niiden vaikutus voi olla valtava. Marsin ja Saturnuksen yhtymä osuu vesimiehen puolelle, eli palaan siihen vielä erikseen... 

Kaikki nämä yhtymät kuvaavat uusia alkuja ja uudenlaisia mahdollisuuksia. Jos olet sinnitellyt viimeiseen asti jossakin vanhassa, voi tuntua siltä, että viimeinenkin ovi sulkeutuu nyt. Se on kuitenkin tarpeellista muutosta varten. 

Elämme jännittäviä aikoja! (taas kerran :) )

Tunnetko jo muutospaineet omassa elämässäsi?

t: Liisa 

*** Voit seurata Taivaanmerkkejä myös Facebookissa: Taivaanmerkit -facebooksivu ***

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti