lauantai 4. kesäkuuta 2016

Uusikuu kaksosessa!

Huomenna sunnuntaina on uusikuu kaksosessa. Kartta näytti niin mielenkiintoiselta, että oli pakko keskeyttää vauvaloma vähäksi aikaa kirjoittamisen takia.... Normaalisti uusikuu kaksosessa on kevyt ja huoleton, mutta tällä kertaa kartta on täynnä neliöitä.


Uudenkuun kartalta loistaa punainen neliö. Onneksi sen alla on myös sininen kolmio, vaikkei se erotukaan yhtä selvästi. Neliöt tarkoittavat pakollisia muutoksia. Siksi niillä on kai paha maine. Ne kuvaavat risteyksiä, joissa on pakko valita. Tai tilanteita, joissa on pakko siirtyä eteenpäin. Jotakin on tullut tiensä päähän. Kukaan ei voi olla aina samanlainen, joten usein muutokset ovat myös helpotus. Universumi näyttää kyllä tien, kun on valmis luopumaan vanhasta.

Eniten tämän hetken neliö vaikuttaa muuttuviin merkkeihin, eli jousimiehiin, kaksosiin, neitsyisiin ja kaloihin. Vaikutus on kaikkein voimakkain merkin puolivälissä syntyneillä, eli 1.-10. päivä kesäkuuta, syyskuuta, joulukuuta ja maaliskuuta syntyneillä. Tai jos on nousumerkki tai vaikka kuu samoissa asteissa.

Toisaalta taustalla vaikuttaa kolmion maamerkeissä, eli neitsyessä, härässä ja kauriissa. Se tuo erityisesti helpotusta muuttuvista merkeistä neitsyelle ja kaloille.

Kenellä teistä on muutoksia tulossa....?

3 kommenttia:

 1. Kuun puolivälissä on yksi eräpäivä työelämässä. Saas nähä kuin käy. Mut aika monella meistä jotain päättyy.

  VastaaPoista
 2. Toivottavasti käy hyvin! :)

  Iso osa neliöistä on vaikuttanut jo toukokuun puolivälistä lähtien. Tämä uusikuu aktivoi niitä lisää...

  VastaaPoista
 3. 2.6 sain tietää että olen irtisanomisuhan alla. Eli potkut tulee, mutta en ehkä pidä pahana - uusi mahdollisuus, toivon mukaan =)
  t. Jouskari

  VastaaPoista