Opi astrologiaa helposti!: Astrologian kurssit

Astrologian kurssit kevät 2022

Nyt on taas tilaisuus oppia astrologiaa!

Astrologia on symbolijärjestelmä, jonka tunteminen tuo iloa elämään. Astrologian perusteiden tunteminen auttaa myös saamaan enemmän irti esimerkiksi kuukausihoroskoopeista. Transiitit astrologiassa kurssilla tutustutaan astrologiassa yleisimmin käytettyyn tekniikkaan, jolla tutkitaan tulevia (ja myös menneitä) tapahtumia.

Keväällä 2022 kaikki astrologian kurssit ovat etäopetuksena Teamsin kautta. Sisältö on sama kuin lähiopetuksessakin. 


Astrologian alkeiskurssit 1 ja 2, etäopetuksena, linkki Astrologian alkeiskurssit 

 • Alkeet 1 -kurssi sisältää planeetat ja merkit, opetus torstai-iltaisin klo 18.00-20.15 to 20.1.2022 alkaen
 • Alkeet 2 -kurssi sisältää huoneet ja aspektit, opetus torstai-iltaisin klo 18.00-20.15 to 3.3.2022 alkaen

Transiitit astrologiassa etäkurssina, linkki Transiitit astrologiassa

 • La-su 29.1.2022 klo 10.00 - 14.00 Teamsin kautta 

Huom. Astrologian alkeet -kurssit järjestetään Kalliolan kansalaisopiston kautta. Transiitit astrologiassa kurssi on Vantaan aikuisopiston kautta. 

Tervetuloa mukaan!


Syksyn 2020 astrokurssit Helsingissä ja Vantaalla


Syksyllä 2020 pidän astrologian peruskursseja Helsingissä ja Vantaalla. 

Astrologian alkeet I -kurssilla käsitellään planeettoja, merkkejä ja elementtejä.
Astrologian alkeet II -kurssilla käsitellään huoneita, aspekteja ja kartan kuvioita.
- molemmat kurssit lähtevät ihan perusteista, eli voit osallistua niille ilman esitietoja astrologiasta

Astrologian alkeet I -kurssit:
La-su 12.-13.9.2020 klo 11-14.45 Kalliolan opisto, Helsinki
La-su 17.-18.10.2020 klo 10-15 Vantaan aikuisopisto, Tikkurila

Astrologian alkeet II kurssit
La-su 24.-25.10.2020 klo 11-14.45 Kalliolan opisto, Helsinki
La-su 07.-08.11.2020 klo 10-15 Vantaan aikuisopisto, Tikkurila

Linkit opistojen sivuille:
Kalliolan kansalaisopiston kurssit: Astrologian kurssit Helsingissä
Vantaan aikuisopiston kurssit:  Astrologian kurssit Vantaalla


Kurssit tauolla, tulkintoja tilalle

Astrologian kurssi Transiitit astrologiassa on siirretty kesäkuulle 2020. Toivottavasti kurssi voidaan pitää silloin.

Kurssien peruuttamisen vuoksi teen henkilökohtaisia tulkintoja puhelimitse. Lisätietoja linkistä Astrologiset tulkinnat (löytyy myös sivupalkista oikealta).

Kevään 2020 astrologian kurssit

Kevätkaudella 2020 on kaksi erilaista viikonloppukurssia.

Astrologia ja ihmissuhteet 
Kurssilla tutustutaan synastriaan, eli kahden astrologisen kartan vertailuun, joka on ihmissuhdeastrologian perusta. Eri planeetat vaikuttavat erilaisiin ihmissuhteisiin, ja kartoilla ilmenevään vuorovaikutukseen.
Aika ja paikka la 8.2. - su 9.2.2020, Kalliolan kansalaisopisto, Sturenkatu 11, Helsinki

Transiitit astrologiassa
Kurssilla tutustutaan transiitteihin eli siihen, miten planeettojen liikkeet vaikuttavat syntymäkarttaamme. Käymme läpi erityisesti planeettojen Jupiterista Plutoon vaikutusta transiiteissa. 
Aika ja paikka la 4.4. - su 5.4.2020, Vantaan aikuisopisto, Lummetie 5, Vantaa


Syksyllä 2020 on taas tulossa alkeet I ja II -kurssit!

Astrologian alkeet I ja II kurssit

Syksyllä 2019 pidän alkeiskursseja Kalliolan kansalaisopistossa Helsingissä ja Vantaan aikuisopistossa Tikkurilassa. Lisätietoja ja ilmoittautuminen jo nyt opistojen sivuilta.

Linkit suoraan kurssien tietoihin:
Astrologian kurssit Vantaan aikuisopistossa
Astrologian kurssit Kalliolan kansalaisopistossa 

Huom! Voit käydä kursseja ristiin opistojen välillä, esimerkiksi Alkeet I -kurssin Vantaalla ja Alkeet II Kalliolassa, tai toisinpäin, miten sinulle parhaiten sopii. Materiaalit ovat samat, vaikka tuntimäärät ovat Kalliolassa pienemmän kuin Vantaalla.

Astrologian alkeet I -kurssilla käsitellään planeettoja ja merkkejä sekä näiden yhdistelemistä.

Astrologian alkeet II -kurssilla opetallaan huoneita ja aspekteja sekä jatketaan kartan tietojen tulkitsemisen harjoittelua.

Tervetuloa!

Kevään 2020 astrologian kurssit

Keväälle 2020 olen suunnitellut Transiittikurssin ja Ihmissuhdeastrologian kurssin. Ihmissuhdeastrologia on helmikuussa Kalliolassa ja Transiittikurssi huhtikuussa Vantaan aikuisopistossa.

Lisäksi suunnittelemani kurssi syntymäkartan tulkinnasta siirtyy myöhemmäksi, ehkä syksyksi. 

Suunnittelen kevään kursseja yhdessä opistojen kanssa, joten on vielä auki tuleeko keväälle alkeiskurssia vai ei... Laita viestiä liisa.elonheimo (at) gmail.com, jos et pääse syksyllä alkeiskurssille, mutta toivot sellaista keväälle, niin ehdotan kurssia, jos kiinnostuneita löytyy!

------------------
Vanhat kurssit:


Kursseja tulossa myös keväällä 2019!
Linkistä pääset kurssien tietoihin Ilmo.nettiin: Astrologian kurssit Vantaan aikuisopistossa keväällä 2019

Haluatko oppia lisää astrologiasta? Tai oletko aina halunnut oppia lukemaan itse omaa karttaasi ja muiden karttoja? Pidän syksyllä 2018 useita eri tasoisia kursseja astrologiasta Vantaan aikuisopistossa. Kursseja on ihan aloittelijoista edistyneemmille. Kursseilla opit astrologiaa helposti ja nopeasti. 


Kurssit pidetään Tikkurilassa Opistotalolla ja Tikkurilan lukiolla. Molempiin paikkoihin pääsee kätevästi junalla tai bussilla myös Helsingistä, Espoosta tai muualta Vantaalta.

Ilmoittautuminen astrokursseille alkaa 15.8.2018 klo 13.

Linkki kursseihin Ilmonetin sivuilla


Astrologian alkeet -kurssit 1 & 2

Astrologian alkeet -kurssit sopivat ihan aloittelijoille. Niillä opitaan mitä eri planeetat merkitsevät astrologiassa ja millaisia ovat eri aurinkomerkit tai horoskooppimerkit. Opit tulkitsemaan itse omaa karttaasi ja ystävien tai sukulaisten karttoja. Kursseilla käydään myös läpi mitä erilaiset astrologiset huoneet tarkoittavat kartalla ja mitä eri aspektit symboloivat. Kurssit sopivat myös hyvin kertaukseen, jos perusasiat ovat hieman ruosteessa. 


Viikonloppukurssit astrologiasta

Viikonloppukurssit ovat teemakursseja astrologiasta: lokakuun kurssilla käsittelemme parisuhde- tai ihmissuhdeastrologiaa synastrian avulla. Synastria eli astrologisten karttojen vertailu antaa paljon tärkeää tietoa ihmisten yhteensopivuudesta ja vaikka myös työskentelystä yhdessä. Käsittelemme jonkin verran yhteensopivuutta myös aurinkomerkkien pohjalta, koska aina ei ole saatavilla tarkkoja syntymäaikoja.

Kurssi on muuten aloittelijaystävällinen, vaikka käsittelemme myös monimutkaisempia vertailuja. Ihmissuhdeastrologia on oma lempiaiheeni, eli kurssi on minullekin oikein mielenkiintoinen. Jos olet miettinyt vaikka, mitkä astromerkit sopivat hyvin yhteen ja miksi ne sopivat yhteen, kurssi sopii juuri sinulle.

Marraskuun viikonloppukurssi keskittyy transiitteihin. Astrologiassa transiitit kertovat millaisia kausia ja muutoksia ihmisillä on tulossa tai menossa. Osa transiiteista on henkilökohtaisia muutoskausia ja osa taas yleisiä kaikkiin ihmisiin vaikuttavia ilmiöitä. Käsittelemme kurssilla molempia. Tälle kurssille osallistujilla olisi hyvä olla perustiedot ainakin planeetoista ja merkeistä astrologiassa. 

Kevätkaudella on taas mahdollisuuksien mukaan erilaiset teemakurssit!2 kommenttia:

 1. Hei Liisa!
  Olen kiinnostunut astrologian alkeiskurssista I ja II. Onko sinulla edes ajatuksissa pitää, mikäli saat sovittua sen pitämisestä opiston kanssa?
  Jos sinulla on sellainen aikomus, niin missä vaiheessa ne sopimukset lyödään lukkoon. Kyselen, jotta tiedän katsoa ajoissa tänne sivustolle, ehtiäkseni ilmoittautua mukaan.

  VastaaPoista
 2. Tällä hetkellä pidän alkeiskursseja syksyllä ja teemakursseja keväällä. Syksyn kurssit julkaistaan pian Vantaan aikuisopiston ja Kalliolan kansalaisopiston sivuilla!

  VastaaPoista