Opi astrologiaa helposti!: Astrokurssit 2018 ja 2019

Syksyllä 2019 pidän alkeiskursseja Kalliolan kansalaisopistossa Helsingissä ja Vantaan aikuisopistossa Tikkurilassa. Lisätietoja ja ilmoittautuminen jo nyt opistojen sivuilta. Päivitän tänne tarkemmat tiedot loppukesästä.

Tervetuloa!


------------------
Vanhat kurssit:


Kursseja tulossa myös keväällä 2019!
Linkistä pääset kurssien tietoihin Ilmo.nettiin: Astrologian kurssit Vantaan aikuisopistossa keväällä 2019

Haluatko oppia lisää astrologiasta? Tai oletko aina halunnut oppia lukemaan itse omaa karttaasi ja muiden karttoja? Pidän syksyllä 2018 useita eri tasoisia kursseja astrologiasta Vantaan aikuisopistossa. Kursseja on ihan aloittelijoista edistyneemmille. Kursseilla opit astrologiaa helposti ja nopeasti. 


Kurssit pidetään Tikkurilassa Opistotalolla ja Tikkurilan lukiolla. Molempiin paikkoihin pääsee kätevästi junalla tai bussilla myös Helsingistä, Espoosta tai muualta Vantaalta.

Ilmoittautuminen astrokursseille alkaa 15.8.2018 klo 13.

Linkki kursseihin Ilmonetin sivuilla


Astrologian alkeet -kurssit 1 & 2

Astrologian alkeet -kurssit sopivat ihan aloittelijoille. Niillä opitaan mitä eri planeetat merkitsevät astrologiassa ja millaisia ovat eri aurinkomerkit tai horoskooppimerkit. Opit tulkitsemaan itse omaa karttaasi ja ystävien tai sukulaisten karttoja. Kursseilla käydään myös läpi mitä erilaiset astrologiset huoneet tarkoittavat kartalla ja mitä eri aspektit symboloivat. Kurssit sopivat myös hyvin kertaukseen, jos perusasiat ovat hieman ruosteessa. 


Viikonloppukurssit astrologiasta

Viikonloppukurssit ovat teemakursseja astrologiasta: lokakuun kurssilla käsittelemme parisuhde- tai ihmissuhdeastrologiaa synastrian avulla. Synastria eli astrologisten karttojen vertailu antaa paljon tärkeää tietoa ihmisten yhteensopivuudesta ja vaikka myös työskentelystä yhdessä. Käsittelemme jonkin verran yhteensopivuutta myös aurinkomerkkien pohjalta, koska aina ei ole saatavilla tarkkoja syntymäaikoja.

Kurssi on muuten aloittelijaystävällinen, vaikka käsittelemme myös monimutkaisempia vertailuja. Ihmissuhdeastrologia on oma lempiaiheeni, eli kurssi on minullekin oikein mielenkiintoinen. Jos olet miettinyt vaikka, mitkä astromerkit sopivat hyvin yhteen ja miksi ne sopivat yhteen, kurssi sopii juuri sinulle.

Marraskuun viikonloppukurssi keskittyy transiitteihin. Astrologiassa transiitit kertovat millaisia kausia ja muutoksia ihmisillä on tulossa tai menossa. Osa transiiteista on henkilökohtaisia muutoskausia ja osa taas yleisiä kaikkiin ihmisiin vaikuttavia ilmiöitä. Käsittelemme kurssilla molempia. Tälle kurssille osallistujilla olisi hyvä olla perustiedot ainakin planeetoista ja merkeistä astrologiassa. 

Kevätkaudella on taas mahdollisuuksien mukaan erilaiset teemakurssit!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti