Opi astrologiaa helposti!: Astrologian kurssit

Astrologian alkeet I ja II kurssit

Syksyllä 2019 pidän alkeiskursseja Kalliolan kansalaisopistossa Helsingissä ja Vantaan aikuisopistossa Tikkurilassa. Lisätietoja ja ilmoittautuminen jo nyt opistojen sivuilta.

Linkit suoraan kurssien tietoihin:
Astrologian kurssit Vantaan aikuisopistossa
Astrologian kurssit Kalliolan kansalaisopistossa 

Huom! Voit käydä kursseja ristiin opistojen välillä, esimerkiksi Alkeet I -kurssin Vantaalla ja Alkeet II Kalliolassa, tai toisinpäin, miten sinulle parhaiten sopii. Materiaalit ovat samat, vaikka tuntimäärät ovat Kalliolassa pienemmän kuin Vantaalla.

Astrologian alkeet I -kurssilla käsitellään planeettoja ja merkkejä sekä näiden yhdistelemistä.

Astrologian alkeet II -kurssilla opetallaan huoneita ja aspekteja sekä jatketaan kartan tietojen tulkitsemisen harjoittelua.

Tervetuloa!

Kevään 2020 astrologian kurssit

Keväälle 2020 olen suunnitellut Transiittikurssin ja Ihmissuhdeastrologian kurssin. Ihmissuhdeastrologia on helmikuussa Kalliolassa ja Transiittikurssi huhtikuussa Vantaan aikuisopistossa.

Lisäksi suunnittelemani kurssi syntymäkartan tulkinnasta siirtyy myöhemmäksi, ehkä syksyksi. 

Suunnittelen kevään kursseja yhdessä opistojen kanssa, joten on vielä auki tuleeko keväälle alkeiskurssia vai ei... Laita viestiä liisa.elonheimo (at) gmail.com, jos et pääse syksyllä alkeiskurssille, mutta toivot sellaista keväälle, niin ehdotan kurssia, jos kiinnostuneita löytyy!

------------------
Vanhat kurssit:


Kursseja tulossa myös keväällä 2019!
Linkistä pääset kurssien tietoihin Ilmo.nettiin: Astrologian kurssit Vantaan aikuisopistossa keväällä 2019

Haluatko oppia lisää astrologiasta? Tai oletko aina halunnut oppia lukemaan itse omaa karttaasi ja muiden karttoja? Pidän syksyllä 2018 useita eri tasoisia kursseja astrologiasta Vantaan aikuisopistossa. Kursseja on ihan aloittelijoista edistyneemmille. Kursseilla opit astrologiaa helposti ja nopeasti. 


Kurssit pidetään Tikkurilassa Opistotalolla ja Tikkurilan lukiolla. Molempiin paikkoihin pääsee kätevästi junalla tai bussilla myös Helsingistä, Espoosta tai muualta Vantaalta.

Ilmoittautuminen astrokursseille alkaa 15.8.2018 klo 13.

Linkki kursseihin Ilmonetin sivuilla


Astrologian alkeet -kurssit 1 & 2

Astrologian alkeet -kurssit sopivat ihan aloittelijoille. Niillä opitaan mitä eri planeetat merkitsevät astrologiassa ja millaisia ovat eri aurinkomerkit tai horoskooppimerkit. Opit tulkitsemaan itse omaa karttaasi ja ystävien tai sukulaisten karttoja. Kursseilla käydään myös läpi mitä erilaiset astrologiset huoneet tarkoittavat kartalla ja mitä eri aspektit symboloivat. Kurssit sopivat myös hyvin kertaukseen, jos perusasiat ovat hieman ruosteessa. 


Viikonloppukurssit astrologiasta

Viikonloppukurssit ovat teemakursseja astrologiasta: lokakuun kurssilla käsittelemme parisuhde- tai ihmissuhdeastrologiaa synastrian avulla. Synastria eli astrologisten karttojen vertailu antaa paljon tärkeää tietoa ihmisten yhteensopivuudesta ja vaikka myös työskentelystä yhdessä. Käsittelemme jonkin verran yhteensopivuutta myös aurinkomerkkien pohjalta, koska aina ei ole saatavilla tarkkoja syntymäaikoja.

Kurssi on muuten aloittelijaystävällinen, vaikka käsittelemme myös monimutkaisempia vertailuja. Ihmissuhdeastrologia on oma lempiaiheeni, eli kurssi on minullekin oikein mielenkiintoinen. Jos olet miettinyt vaikka, mitkä astromerkit sopivat hyvin yhteen ja miksi ne sopivat yhteen, kurssi sopii juuri sinulle.

Marraskuun viikonloppukurssi keskittyy transiitteihin. Astrologiassa transiitit kertovat millaisia kausia ja muutoksia ihmisillä on tulossa tai menossa. Osa transiiteista on henkilökohtaisia muutoskausia ja osa taas yleisiä kaikkiin ihmisiin vaikuttavia ilmiöitä. Käsittelemme kurssilla molempia. Tälle kurssille osallistujilla olisi hyvä olla perustiedot ainakin planeetoista ja merkeistä astrologiassa. 

Kevätkaudella on taas mahdollisuuksien mukaan erilaiset teemakurssit!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti