torstai 8. syyskuuta 2011

Astro Logos

Hei,
en tiedä, kuinka tuttu Astro Logos on teille...? Se on ainoa suomalainen astrologinen lehti, ja sitä julkaisee Suomen astrologinen seura. Kannattaa tutustua, jos aihe kiinnostaa!

Syksyn numero ilmestyi juuri, ja sen aiheena on Neptunus. Siinä on mm. juttuni Neptunuksesta ja sen edustamasta universaalista rakkaudesta. Kaukaisemmat planeetat eivät ole aiheena tai tulkinnassa kovin helppoja. Jotenkin ne kattavat kovin paljon erilaisia elämänalueita ja sisältävät enemmän mahdollisuuksia kuin henkilökohtaiset lähiplaneetat. Joka tapauksessa neptunus liittyy vahvasti paitsi rakkauteen myös sen kautta saatavaan mielenrauhaan. Se on meidän kaikkien henkisestä hyvinvoinnista vastaava planeetta.

Lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa, ja valmistelen juttua myös seuraavaan numeroon....

3 kommenttia:

 1. Hei!

  Juttusi Astro Logoksessa Neptunuksesta oli moniulotteisuudessaan mielenkiintoinen. Pakko kuitenkin kommentoida, kun lähdin ihmettelemään oman juttuni tekstipoimintoja, päädyin huomaamaan, että sinun ja minun juttujen tekstipoiminnat graafisissa kuvissa olivat aika hullunkurisesti vaihtaneet paikkaa päikseen. Ne eivät täten oikein sovi yhteyteensä, mutta painovirheitä sattuu. Ei voi mitään! :)

  Ystävällisin terv. Tarja L.

  VastaaPoista
 2. Hei Tarja!
  Harmi että jutuissa meni poiminnat sekaisin. Astro Logos on muuten paljon kivemman näköinen kuin ennen, mutta kai siellä toimituksessa on aina aika kiire...

  VastaaPoista
 3. Miten siellä toimituksessa voi olla aina kiire jos lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa? Miten?
  Nimim. joka päivä lehti painoon.

  VastaaPoista