sunnuntai 11. syyskuuta 2011

Täysikuu Kaloissa!

Hei!
Viikon aloittaa heti huomenna täysikuu kaloissa. Tarkimmillaan se on puoleltapäivin. Täydenkuun aikaan ihmiset ja tunteet käyvät usein ylikierroksilla. Osa draamasta on turhaa.... Mutta joskus tunteita pitää tuulettaa, joten miksei täydenkuun aikaan, kun ne ovat pinnassa?


Tämä täysikuu vaikuttaa hyvin miellyttävältä. Se on oppositiossa venukseen, mutta jokin linkki tunteiden ja nautinnon välillä on aina parempi kuin ei linkkiä ollenkaan. Aurinko on positiivisessa kulmassa jupiteriin ja kuu marsiin, joten näyttää siltä, että täysikuu tuo mukavia ja rakentavia oivalluksia kaikille merkeille.

Kannattaa muistaa, että täysikuu lähinnä paljastaa tilanteen. Sen korjaaminen, jos tarvetta on, on omasta mielikuvituksesta kiinni. Alla merkkikohtaisia vinkkejä siihen, mitä elämänaluetta kannattaa tarkkailla:

Neitsyt 
Täysikuu vastakkaisella puolella eläinrataa suuntaa huomiosi luonnollisesti ihmissuhteisiisi. Näet ne nyt selkeämmin kuin aikoihin, ja saat myös energiaa niiden muuttamiseksi paremmiksi.

Vaaka 
Terveytesi vaatii jostain syystä huomiota. Siinä ei välttämättä ole mitään vikaa, mutta voisit olla vielä energisempi ja tämä täysikuu voi tuoda vihjeen olosi kohentamiseen.

Skorpioni
Tämä on romanttisin täysikuusi vuoden aikana. Se kertoo sinulle nautitko elämästäsi tarpeeksi. Se voi myös paljastaa, jos lasten suhteen on jotain toivottavaa.

Jousimies
Täysikuu valaisee kotisektorisi. Se kertoo kuinka tyytyväinen olet kotiisi ja millaiset välit sinulla on tällä hetkellä perheenjäseniisi. Saat ehkä sisustuskohtauksen.

Kauris
Oletko tyytyväinen arkielämääsi? Ehditkö pitää tarpeeksi yhteyttä tuttuihisi? Täysikuu näyttää miten pidät sosiaalisia suhteita yllä ja auttaa inspiroitumaan enemmän elämästä.

Vesimies
Täysikuu osuu raha-asioitasi kuvailevalle sektorille. Se kertoo ovatko ansiosi sillä tasolla kuin niiden pitäisi. Tai miten voisit käyttää rahasi paremmin.

Jatkuu....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti