Liisa

Oma astrofilosofiani:
Astrologia toimii usein samalla tavalla kuin sääennustukset. Kumpikaan ei kerro varmasti tai tarkasti mitä tulee tapahtumaan, mutta ne auttavat havaitsemaan kaikenlaisia mahdollisuuksia. On hyvä tietää milloin saattaa sataa ja silloin voi kantaa sateenvarjoa mukanaan...  Kun tiedossa on kaunis päivä, kalenteriin voi ujuttaa tilaa ylimääräistä kävelylenkkiä varten. Lisäksi säästä on aina mukava puhua.

Olen sekä aurinkomerkiltäni että nousumerkiltäni Jousimies. Kuuni sijaitsee Neitsyessä. Tällä hetkellä olen kiinnostunut erityisesti ihmissuhdeastrologiasta. Astrologia ei vaikuta pelkästään rakkaussuhteissa vaan kaikissa mahdollisissa sosiaalisissa suhteissa.

Astrologinen historiani alkoi yli kymmenen vuotta sitten. Aluksi luin perusteoksia, yleensä aurinkomerkkeihin keskittyviä kirjoja. Myös netistä löytyi runsaasti tietoja. Astrologia Sue Tompkinsin kurssi oli käännekohta. Siellä sain yhdistettyä sekalaiset tietoni vihdoinkin järkeväksi kokonaisuudeksi. Iso osa oppimista on tietenkin oman ja ystävien karttojen tarkastelu. 

Taustatietoja:
Koulutukseltani olen Helsingin yliopistosta valmistunut Japanin tutkija. Olen kääntänyt suomeksi japanilaiset horoskooppikirjat Charanavin ja Lovenavin.

Muita elämääni kuuluvia tärkeitä asioita ovat kissat Shanti ja Prem, astanga-jooga ja reiki, ja luen melkein mitä vain käteeni satun saamaan.

<3 Liisa