torstai 24. toukokuuta 2012

Kaksosten vuoro

Astrologinen ilmasto suosii vuorotellen eri merkkejä. Nyt näyttää ehdottomasti olevan kaksosten vuoro!

Aurinko on tuonut kaksosille energiaa heidän omassa merkissään viime sunnuntaista alkaen. Venus viettää kaksosissa koko kesän. Se, että venus perääntyy osan ajasta, ei haittaa, koska hidaskin venus on parempi kuin ei venusta ollenkaan. :) Merkurius siirtyy tänään iltapäivällä kaksosen merkkiin. Ja onnen ja menestyksen planeetta jupiter siirtyy sinne kesäkuun alussa yli vuodeksi! Kaksosilla on siis seuraavat 13 kuukautta tiedossa tavallista onnekkaampaa aikaa.

Muillakaan merkeillä ei mene huonosti tuona aikana. Jupiter vaikuttaa kaikilla aina jollakin alueella. Vaikutus ei vain ole yhtä suora ja henkilökohtainen kuin kaksosilla. Skorppareille ja noususkorppareille tapahtuu kyllä muuta mielenkiintoista syksystä alkaen. Ja joillakin merkeillä on enemmänkin lepokausi, mikä sekin tekee välillä hyvää.

Mutta ennen kaikkea kaksosille ja kaksosvaikutteisille tiedoksi, että nyt kannattaa haaveilla mahtavista aioista, koska ne saattavat hyvinkin toteutua!

7 kommenttia:

 1. Mites mielestäsi jupiter vaikuttaa jos on kaksonen nousumerkkinä?

  VastaaPoista
 2. voisitko vähän valaista tota et 'jotain mielenkiintoista' noususkorppareilla syksyllä :D muutoksia? vai mitä :D

  VastaaPoista
 3. Moi,
  jupiter tarjoaa aina uusia mahdollisuuksia ja elämyksiä. Nousukaksosille ne tulevat erityisesti muiden ihmisten kautta. Muut saattavat ihan huomaamattaan tarjota mielenkiintoisia tilaisuuksia silloin. :)

  VastaaPoista
 4. Ja sekä skorppareihin että noususkorppareihin vaikuttaa syksystä alkaen kaksi merkittävää voimaa. Ensin syyskuussa kuun noususolmu siirtyy omaan merkkiin. Lokakuussa saturnus. Molemmat auttavat saavuttamaan omat tavoitteet. Siitä alkaa hyvin intensiivinen jakso skorpparivaikutteisille...

  VastaaPoista
 5. Kiitos, Liisa, vastauksesta. Jäänpä odottelemaan mielenkiintoisia tilaisuuksia :)

  VastaaPoista
 6. kiitos vastauksesta :)
  jään odottelemaan intensiivistä jaksoa :)

  VastaaPoista