keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Venus perääntyy

Nyt vuorostaan perääntyy venus. Mars ja merkurius ovatkin jo perääntyneet tänä vuonna. Venuksen perääntyminen on näistä harvinaisin ilmiö, koska se toistuu vain puolentoista vuoden välein. Viimeksi venus perääntyi loppusyksystä 2010 ja seuraavan kerran se perääntyy vasta joulukuussa 2013. Venuksen perääntyminen kestää kuusi viikkoa kerrallaan, eli tämä jakso päättyy kesäkuun lopussa.

Venus symboloi rakkautta, kauneutta ja nautintoja. Sen perääntyessä ihmissuhteet saattavat kärsiä, ja siksi kausi ei ole otollinen aika mennä naimisiin tai kihloihin. Sosiaalisissa suhteissa ylipäänsä voi olla ongelmia, koska venus on heikentynyt perääntyessään. Kausi ei välttämättä ole iloton, mutta sen tarkoitus on kyseenalaistaa jotkut normaalit nautinnot, ja auttaa löytämään syvällisempää ja tyydyttävämpää iloa joistakin muista asioista.

Koska venus liittyy myös kauneuteen ja ulkonäköön, jotkut välttävät jopa vaatteiden ostamista ja kampaajalla käyntiä, koska lopputulokset eivät välttämättä miellytä pidemmän päälle. Minusta kaikki rutiinit voi säilyttää, mutta ei kannata tehdä suuria muutoksia, esimerkiksi kokeilla uutta väriä hiuksiin, koska se voi olla pettymys. Samoin kalliita hankintoja kannattaa välttää.   

Syntymäkartalla perääntyvä venus on noin 8 %:lla ihmisistä. Vertailun vuoksi perääntyvä merkurius on syntymäkartalla suunnilleen 20 %:lla. Perääntymisjaksot ovat yleensä helpompia niille, joilla on sama kuvio myös syntymäkartalla, koska heille sen energia on jo ennestään tuttua. Siksi tämä voi olla hyvin onnekas jakso niille, jotka ovat syntyneet venuksen perääntyessä. Tämä on tavallaan lempiaiheeni, koska olen itse yksi niistä suhteellisen harvoista, joilla venus perääntyy syntymäkartalla... :)

2 kommenttia:

  1. D Venus c 23°58'26") - 2'17" 3°55'17" N 27°13' 0" N
    Tämmönen on miun Venuksein :)
    Asiat etenee hyvään ja toivottuun suuntaan. Ihmissuhteista en oikein osaa sanoa... positiivisuus näyttäytynyt ainaskin kohdattavissa ihmisissä.

    VastaaPoista
  2. Tämä transiitti voi tosiaan auttaa syventämään ihmissuhteita, ihan kaikkia eikä vain parisuhdetta. Tosin se ei ole paras aika ihan uusien romanttisten suhteiden aloittamiseen...

    VastaaPoista