torstai 9. toukokuuta 2013

Eklipsi ja uusikuu härässä

Ensi yönä on uusikuu härässä, joka on samalla auringonpimennys, ja tämän vuoden toinen eklipsi.  Eklipsi härässä vaikuttaa kaikilla raha-asioihin. Raha kuitenkin on vain symboli asioiden arvolle ja siksi eklipsi liittyy myös itsearvoon ja itseluottamukseen. Se liittyy myös kauneuteen ja hyvinvointiin. Se vaikuttaa lisäksi jokaisen jaksamiseen ja ehtimiseen.


Eklipsi on yhtä aikaa itsenäinen, omapäinen ja sosiaalinen. Siitä tulee paljon jännitettä. Asioita tapahtuu paljon kerralla. Eklipsit voivat muuttaa asioita nopeasti, joten kannattaa olla tarkkana. Jos hyvä mahdollisuus ilmaantuu, se todennäköisesti toimii sinun eduksesi. Eklipsi on auringonpimennys, mutta samalla uusikuu. Se auttaa kasvamaan ihmisenä ja vauhdittaa uusia alkuja.

Eri merkeillä se korostaa erilaisia alkuja eri elämänalueilla:

Härillä se vaikuttaa persoonallisuuden kypsymisen kautta koko elämään positiivisesti. Löydät itsestäsi uusia puolia, jotka kuitenkin ovat olleet aina olemassa. Luonteesi parhaat puolet korostuvat, ja sitä kautta muutos leviää muillekin alueille.

Kaksoset eklipsi ehkä pysäyttää ja pakottaa miettimään laajemmin elämän tarkoitusta. Kiire ei ole itseisarvo, vaan sen pitää tuottaa hyvää oloa. Nyt sinulla on mahdollisuus pysähtyä hetkeksi ja miettiä rauhassa, mikä tekee sinut onnelliseksi.

Ravuilla eklipsi sykähdyttää sosiaalista elämää. Voit löytää uuden miellyttävän harrastuksen tai tavata ihmisiä, joita kiinnostavat samat asiat kuin sinua. Jos niin haluatm ystäväpiirisi voi laajentua huomattavasti.

Leijonilla eklipsi vaikuttaa yhteen avainalueeseen: uraan ja tulevaisuuden suunnitelmiin. Tavoitteesi muuttuvat väistämättä niiden toteutumisen lähestyessä. Muutos on myös hyvä asia, ja pohjimmiltaan sinä hallitset sitä, vaikkei sinusta aina tuntuisi siltä.

Neitsyillä eklipsi vaikuttaa hellästi ja mukavasti uteliaaseen ja seikkailunhaluiseen osaan karttaa. Voit löytää jotain mielenkiintoista elämääsi, esimerkiksi harrastuksen, opintoja tai matkan. Elämäsi voi muuttua jännittäväksi!

Vaaoilla eklipsi osuu haastavalle alueelle, jolle kuuluu asioiden jakaminen muiden kanssa. Olet ihmissuhde-ekspertti, mutta yhteisistä asioista, kuten ajan ja rahan käytöstä sopiminen on kaikille haastavaa. Voit nyt kuitenkin tämän eklipsin avulla päästä uudelle tasolle läheisimmissä ihmissuhteissasi.

Skorpioneilla eklipsi aktivoi myös läheiset ihmissuhteet, erityisesti parisuhteen. Joillekin se voi merkitä uuden suhteen alkua, toisille nykyisen suhteen syvenemistä ja paranemista. Joka tapauksessa se tuo tilaisuuden tutustua paremmin omiin tarpeisiisi tärkeissä suhteissa.

Jouskareille eklipsi alleviivaa työn sekä arjessa ehtimisen ja jaksamisen. Joskus kannattaa tiputtaa tahtia, jolloin jaksat paremmin kaiken haluamasi, vaikka se voi olla vaikeaa, koska perusluonteeltasi olet nopea ja äkkinäinen etkä rauhallinen ja kestävä.

Kauriille eklipsi voi merkitä positiivista uutista tai muutosta jossakin lapsiin liittyvässä asiassa. Opit myös nauttimaan elämästä rennommin. Löydät helpommin tilaa vapaa-ajalle ja jopa leikille. Nauti ja rentoudu!

Vesimiehille eklipsi merkitsee käännekohtaa perhe-elämässä. Se voi koskea nykyistä perhettäsi tai lapsuuden perhettäsi. Esimerkiksi muutto voi ilmaantua nopeasti, tai perhe-elämäsi mullistuu jostakin muusta syystä.

Kaloihin eklipsi vaikuttaa lempeästi. Se kannustaa tapaamaan erilaisia ihmisiä ja puhumaan mielenkiintoisista asioista. Myös lukemisesta ja kirjoittamisesta on paljon hyötyä. Lisäksi voit löytää jotain uutta jännää jostain ihan kotikulmiltasi...

Oinaille eklipsi merkitsee muutoksia ansiotuloissa. Toisaalta se vaikuttaa myös arvostukseesi. Voit saada enemmän kunnioitusta, vaikka tulosi eivät nouse. Toivottavasti saat molempia!

Mukavaa uuttakuuta ja eklipsiä!
~ Liisa

3 kommenttia:

 1. Hei,
  minulla on Jupiter 21 astetta Härkää ja Aurinko 15 astetta Skorpionia. Lisäksi kartallani Pluto tekee yhtymää Keskitaivaalleni, Chiron sekstiiliä Keskitaivaalleni, Saturnus sekstiiliä Keskitaivaalle, Uranus neliötä Keskitaivaalle, Uranus oppositiota Venukselle. Mitähän tästä kaikesta seuraa?

  VastaaPoista
 2. Missä merkissä ja asteessa plutosi on? Muutenhan nuo aspektit keskitaivaaseen ovat vuorotellen sekä helppoja että haastavia, mikä on tavallista.

  Aurinkoskorpparin kannattaa seurata eklipsien lisäksi saturnusta, sillä se tuo suurempia haasteita. Eklipsit usein nopeuttavat uuteen elämänvaiheeseen siirtymistä ja sopeutumista, eli niistä seuraa yleensä hyvää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Plutoni on 15 astetta Neitsyttä ja Saturnus 28 astetta Vesimiestä. Hirveän mielenkiintoista tämä astrologia, Eklipsit ovat aivan uutta minulle. Kuten kaikki muukin, tosin. Toiset ovat sanoneet että kartallani on t-risti ja toiset puhuvat suurrististä, pitääkin alkaa opiskelemaan lisää.....

   Poista