perjantai 24. toukokuuta 2013

Täysikuu ja eklipsi jousimiehessä

Hei,
huomenna on toistaiseksi viimeinen eklipsi, ja se osuu jousimieheen. Samalla on myös täysikuu, eli eklipsi on osittainen kuunpimennys, kun maa katkaisee valon kulun auringon ja kuun väliltä. Maa ikäänkuin leikkaa hetkeksi auringon ja kuun erilleen. Siksi eklipsit usein vauhdittavat asioita, koska ne leikkaavat meidät hetkeksi erilleen menneisyydestä.


Eklipsit eivät sinänsä ole hyviä tai pahoja, vaikka ne edustavat muutosta. Tässä on kuitenkin mukana vaikea epätodellinen elementti. Jotkin haaveet tai fantasiat eivät ole realistisia, ja niiden kanssa täytyy olla varovainen. Nauti haaveilusta, mutta älä tee päätöksiä nyt liian vähillä faktoilla.

Toisaalta tämä on jousimies-kaksonen sarjan viimeinen eklipsi moneen vuoteen, ja tavallaan viimeistelee pari kolme vuotta muhineen muutoksen. Tämä eklipsi vaikuttaa erityisen voimakkaasti merkin alussa syntyneisiin jousimiehiin ja kaksosiin.

Jousimiehillä eklipsi osuu omaan merkkiin ja vaikuttaa siksi voimakkaammin kuin muihin. Joudut punnitsemaan ihmissuhteitasi ja tunteitasi muiden suhteen. Ole rehellinen itsellesi. Muilla on hetkellisesti ehkä enemmän valtaa elämässäsi kuin haluaisit, mutta tilanne muuttuu ennen pitkää. Leiki mukana toistaiseksi. Perheeseen tai kotiin voi liittyä utopia, jonka purkaminen tekee sinut itse asiassa onnellisemmaksi.

Kauriilla eklipsi painottaa levon, palautumisen ja rentoutumisen merkitystä. Olet mieluummin ahkera, mutta se pakottaa sinut irrottautumaan hetkeksi kiireestä. Pienetkin tauot voivat lisätä työtehoasi huomattavasti. Toisaalta ilmassa on väärinymmärryksiä. Varo epäselvää kommunikaatiota ja tarkista että tärkeät viestit menevät perille.

Vesimiehillä eklipsi muokkaa rooliasi jossain sinulle tärkeässä ryhmässä. Se voi liittyä harrastuksiin tai olla oma vertaistukiryhmäsi. Saat ystäväpiiristäsi entistä enemmän iloa. Kotonasi jokin voi yrittää hieman jarruttaa sinua. Ja varo erityisesti raha-asioihin liittyviä epäselvyyksiä.

Kaloilla eklipsi vaikuttaa suoraan elämän tärkeimpiin tavoitteisiin. Useimmilla ihmisillä ura kuuluu niihin, mutta ei välttämättä kaloilla... Kaikilla on kuitenkin tavoitteita, epäsuoriakin. Ja ne saavat muuttua ajan mukana. Huomaat että olet itse erilainen kuin ennen eivätkä entiset asiat enää tyydytä sinua. Ristiriita vaikuttaa aluksi vakavammalta kuin se onkaan.

Oinailla eklipsi vaikuttaa arvojärjestykseen ja omaan elämänfilosofiaan. Se tuo lisää uteliaisuutta. Haluat nähdä ja kokea erilaisia asioita. Eklipsi myös tarjoaa tavan tyydyttää uteliaisuutesi ja seikkailunhalusi. Ainoastaan alitajuntasi näyttää haraavan jotenkin vastaan, mutta se voi vain vähän hidastaa sinua.

Härillä eklipsi vaikuttaa nyt luottamukseen ihmissuhteissa ja vastuun ja velvollisuuksien jakautumiseen niissä. Se näyttää mitä todella tarvitset muilta ihmisiltä, mikä voi olla eri asia kuin mitä olet ajatellut tarvitsevasi. Näytät itse tällä hetkellä todella energiseltä, älä anna sen aiheuttaa turhia riitoja ihmissuhteissasi.

Kaksosilla eklipsi heijastuu suoraan ihmissuhteisiin. Elämäsi pyörinyt pitkälti henkilökohtaisen muutoksesi ympärillä, mutta eklipsi muistuttaa kaikista tärkeistä ihmisistä elämässäsi. Kun sinä muutut ja kehityt, myös ihmissuhteesi muuttuvat automaattisesti. Se voi olla pelottavaa, mutta toimii sinunkin eduksesi. Ura tai muut tärkeät tavoitteet saattavat aiheuttaa ylimääräisiä paineita ihmissuhteisiisi.

Ravuilla eklipsi vaikuttaa vielä päivittäisiin rutiineihin ja terveyteen. Se ohjaa sinua tekemään työsi kotona ja työpaikalla entistä tehokkaammin ja toimivammin. Se auttaa sinua liikkumaan ja jaksamaan enemmän. Se voi paljastaa jonkin heikon kohdan rutiineissasi, niiden hoitamisessa tai määrässä. Se voi tuoda myös lisää töitä, jos satut tarvitsemaan niitä.

Leijonilla eklipsi osuu vielä viimeisen kerran leikkisälle alueelle kartalla. Se liittyy henkiseen luovuuteen ja fyysisessä ilmenemismuodossa esimerkiksi lapsiin. Löydät elämääsi lisää iloa ja hauskuutta. Harvalla sitä on liikaa.... Toisaalta partnerillasi voi olla epärealistisia odotuksia sinua kohtaan tai sinulla häntä kohtaan.

Neitsyillä eklipsi muokkaa perhe-elämää. Se viimeistelee muutoksen kodin tai perheen parissa. Olet ehkä muuttanut tai perustenut perheen ja tilanne kaipaa vielä hienosäätöä. Se voi sinetöidä jotenkin myös pitkän jakson suvun juurien parissa. Varo väärinkäsityksiä tärkeässä ihmissuhteessasi. 

Vaaoilla eklipsi vaikuttaa vielä ajatteluun. Se muokkaa kykyäsi ja tarvettasi keskustella ja kirjoittaa, kommunikoida ja sosialisoida muiden kanssa. Voit saada uusia mahtavia ideoita ja murtautua uusille alueille. Älä tee kuitenkaan hätäisiä johtopäätöksiä työasioista, sillä tietosi saattavat olla puutteellisia.

Skorppareilla eklipsi muokkaa raha-asioita. Tulonlähteesi muuttuu jotenkin. Pidemmän päälle varmasti parempaan. Ole varovainen erityisesti kuluttaessasi rahaa johonkin projektiin tai lapsiin, sillä se voi viedä nyt epämääräisen summan rahaa. Astrologiassa raha ja itseluottamus liittyvät kiinteästi yhteen, joten voit nostaa itsesi arvostuksen uudelle tasolle. 

Onko muuten kenenkään muun elämä muuttunut kiireiseksi näiden eklipsien myötä...?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti