sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Kesä, kesä, kesä!

Heips,
kesä yllätti astrologin.... :) Ihanaa, että on jo kesäkuu ja asianmukaiset säät. Viime kuu oli todella kiireinen. Eklipsit ja uranus-pluto-neliö pitivät siitä huolta. Nyt tuntuu sitäkin paremmalta, kun lepo ja loma häämöttävät ihan lähellä, ja taivaanmerkitkin näyttävät oikein suotuisilta.

Kesäkuusta ja kesästä ja oikeastaan koko vuodesta tulee mahtavaa aikaa erityisesti ravuille. Monet heidän pitkään vaalimansa toiveet voivat toteutua. Onnea riittää kaikille, mutta ravut saavat nyt sitä henkilökohtaisesti ja roppakaupalla. Ensin venus siirtyy rapuun, heti huomenna maanantaina. Kuukauden lopussa jupiter saapuu ravun merkkiin kokonaiseksi vuodeksi. Silloin kaikki on mahdollista, yhtään liioittelematta.

Vesimerkkejä hellitään joka tapauksessa. Saturnus ja neptunus muodostavat kesäkuun toisella viikolla kauniin kolmion skorpionista kaloihin. Tunnetason hyvinvointi vaikuttaa toki kaikkiin merkkeihin. Mutta skorppareilla, kaloilla ja ravuilla on etulyöntiasema tänä kesänä. Muut kilpailuhenkisemmät merkit saavat vain elää sen kanssa. ;)

Pieni mutta on kuun lopussa... Silloin merkurius taas perääntyy. Mutta se vain hidastaa asioita eikä estä mitään ihanaa tapahtumasta. Merkurius perääntyy siis 27.6. - 21.7. Loma-aikaan siitä on itse asiassa vähemmän harmia, kun on yleensä vähemmän suoritettavaa. Matka-aikataulut kannattaa pitää sopivan väljinä, koska liikkuminen voi olla tavallista hitaampaa. Mutta vanhojen tuttujen tapaaminen on tavallista mukavampaa, kun merkurius perääntyy. 

Kesäkuu näyttää todella ihanalta! Kaikesta lisää vähän myöhemmin. Nyt kun pahimmat kiireet ovat hellittäneet ehdin taas toivottavasti kirjoitella enemmän. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti