tiistai 25. kesäkuuta 2013

Jupiter Ravussa

Heips,
jupiter siirtyy nyt vuorostaan rapuun. Jupiter viihtyy aina suunnilleen vuoden yhdessä merkissä ja huomisesta alkaen on vihdoinkin rapujen ja nousurapujen vuoro! Jupiter tuo mukanaan aina optimismia ja uusia mahdollisuuksia. Sitä pidetään kaikkein onnekkaimpana planeettana. Minusta 'onni' on riittämätön määrittelemään sen ominaisuuksia... Vaikutus on yhdistelmä ennakkoluulottomuutta, uskallusta ja uusien tilaisuuksien ymmärtämistä. Se ei ole sattumanvaraista kuten perinteinen onni. Joka tapauksessa jupiter luo mahdollisuuksia unelmien toteuttamiseen. Se auttaa kaikkia tähtimerkkejä, vaikka suosiikin erityisesti rapuja:

Ravuille ja nousuravuille alkaa mahtava kausi. Jupiter omassa aurinkomerkissä tai ensimmäisessä huoneessa on aina tärkeä voimavara. Se avaa uusia ovia ja voi tuoda tilaisuuksia, joihin olet valmistautunut jo pitkään. Aurinkomerkistä tai ensimmäisestä huoneesta jupiterin vaikutus ikään kuin säteilee kaikkialle karttaan. Se antaa lisää itseluottamusta, mikä sekin helpottaa kaikkien tavoitteiden saavuttamista. Erilaiset kohtaamiset ja uudet harrastukset tai muut kiinnostuksen kohteet saattavat osoittautua hyödyllisemmiksi kuin voisi arvata. Terveydentilasi on todennäköisesti loistava. Muista käyttää kaikki energiasi johonkin hauskaan, järkevään tai mielenkiintoiseen.

Vuosi eteenpäin on erittäin suotuisa muille vesimerkeillekin. Skorpioneilla sen onni voi ilmetä erityisesti opiskelun tai matkustelun myötä. Oppimiskykysi ja uteliaisuutesi ovat huipussaan. Haluat uusia kokemuksia ja saat niitä, monipuolisempia kuin osaat kuvitella. Kannattaa kuitenkin yrittää kuvitella, sillä jupiter mielellään yrittää ylittää odotukset... Raha-asiasikin näyttävät järjestyvän jotenkin yllättävän mukavasti.

Kaloilla sen sijaan onni tulee oman luovuuden ja lasten kautta. Kalat eivät yleensä tuo itseään esiin, mutta nyt löytyy sopiva tapa, jossa voit ilmaista itseäsi vapaasti, mutta säilyttää samalla oman yksityisyytesi. Alueeseen liittyy myös elämänilo, joka kasvaa huomattavasti. Nautit taas asioista, jotka olit välillä unohtanut kokonaan. Samalla saat erikoista tietä vastauksen tulevaisuuden suunnitelmia koskeviin kysymyksiisi.

Jatkuu....

2 kommenttia:

  1. Äidilleni (79 v 21.6.)todella avautui pitkään valmistellut uudet ovet kun hän 25.6. muutti omakotitalosta ihanaan palvelutaloon. Nappiin siis osui tekstisi.

    VastaaPoista
  2. Kiva kuulla. Itsellänikin on lähipiirissä rapuja, joiden asiat tuntuvat järjestyvän nyt helposti.

    VastaaPoista