maanantai 3. kesäkuuta 2013

Kultainen kolmio vesimerkeissä

Tuntuupa hyvältä, kun on hyviä uutisia kaikille merkeille. :)

Taivaalla vaikuttaa tässä ja ensi kuussa, siis suunnilleen koko kesän ajan, kultainen kolmio. Se tuo hyviä kokemuksia kaikkien elämään. Se aktivoituu erilaisina kombinaatioina nyt alkuviikosta lähtien pitkälle heinäkuuhun. Maanantaina ja tiistaina merkurius aktivoi sen saturnuksen ja neptunuksen kanssa. Loppuviikosta on venuksen vuoro. Ensi viikolla saturnuksen ja neptunuksen kolmio tarkentuu. Heinäkuun puolivälissä se tapahtuu uudelleen ja jupiter liittyy seuraan täydentämään sen todella onnekkaaksi. Menestyksen ja uudistuksen aallot pyyhkäisevät yli monta kertaa erilaisissa muodoissa.

Erityisen hyvältä tilanne näyttää kaikille vesimerkeille, skorpioneille, ravuille ja kaloille. Uutinen kuulostaa varmasti erityisen hyvältä skorpioneista, joilla on koetteleva saturnus nyt omassa merkissä. Nyt näet mitä hyvää erilaisista tosielämän testeistä voi seurata. Skorppareille kolmio tuo erityisen helpotuksen tunteen. Olet oikealla tiellä ja nyt saat siitä varmoja merkkejä. Ravuillakin elämä voi olla haastavaa, koska pluto vaikuttaa oppositiossa merkkiin. Kolmio tuo kuitenkin positiivisen mahdollisuuden kaikkeen mitä tapahtuu. Kaloilla kolmio vaikuttaa erityisesti oman luovuuden ja lasten kautta. Voit olla ylpeä kaikesta mitä itse teet ja saat paljon iloa jälkeläisistäsi.

Maamerkeillä eli härillä, neitsyillä ja kauriilla kolmio vaikuttaa erityisesti erilaisten ihmissuhteiden kautta. Sekä satunnaiset tapaamiset muiden kanssa että elämän tärkeimmät ihmissuhteet saavat siitä paljon apua ja iloa. Maamerkit saattavat hyötyä huomattavasti kaikista erilaisista tapaamistaan ihmisistä. Verkostoitumisessa on nyt voimaa.

Ilmamerkeillä kaksosilla, vaaoilla ja vesimiehillä kolmio vaikuttaa erityisesti työhön ja menestykseen. Teistä tulee tehokkaita ja aikaansaavia. Vaikka osa kolmiosta vaikuttaa loma-aikoina, siitä on paljon apua kaikkiin työhön, tuloihin ja uraan liittyvissä tilanteissa.

Tulimerkeillä eli oinailla, leijonilla ja jousimiehillä kolmio vaikuttaa tunne-elämään, varsinkin turvallisuudentunteeseen ja luottamukseen parisuhteessa. Se auttaa myös löytämään lisää mielenrauhaa ja mielen tasapainoa. Kun tunteet voivat hyvin, kaikki muukin sujuu helposti.

Kultainen sääntö kultaisen kolmion aikana: Muista aina vaikka meneekin hyvin, että voi mennä vieläkin paremmin! (Älä tyydy liian vähään, jos pienellä keskittymisellä voit saada vieläkin enemmän.)

2 kommenttia:

  1. Kauankos tuo saturnus koettelee? Kaikista hyvistä meiningeistä huolimatta alkaa olla hermot kireellä ;-)

    VastaaPoista
  2. Meitä taas on perheessä kaksi kalaa, ja niin erinomaisen hyvästä säästä ja kultaisen kolmion päällä olosta huolimatta olemme saaneet elää keskellä raskaita hankaluuksia ja epäoikeudenmukaisuuksia. Ei voi muuta toivoa kuin että tämä ihastuttavan ihana aika pian päättyisi.:-)

    VastaaPoista