maanantai 25. helmikuuta 2013

Näyttävä täysikuu neitsyessä

Ilmassa on hurjasti jännitettä. Ensi yön täysikuu on nostattanut tunteita jo pari päivää. Sattumalta merkurius on perääntynyt myös pari päivää. Ilmassa on yhtä aikaa uutta ja vanhaa. Jokaisen täytyy jossain määrin valita, haluaako nähdä uudet asiat vanhalla tavalla vai vanhat asiat uudella tavalla.


Usein pelkkä näkökulman muutos auttaa ihan huomaamatta eteenpäin. Täysikuu tuo aina selkeyttä elämään. Se auttaa näkemään mahdollisuuksien laajuuden. Täysikuu neitsyessä syntyy kuun ollessa neitsyessä ja auringon kaloissa. Neitsyt ja kalat kuvaavat hyvin erilaisia elämänalueita. Neitsyt kuvaa järjestystä ja tilanteen hallintaa. Kalat kuvaa luovaa kaaosta. Neitsyt kuvaa tervettä ruumista ja käytännön järkeä. Kalat liittyy mystisiin tai alitajuisiin tuntemuksiin, joita ei voi selittää pelkällä järjellä. Neitsyt auttaa ja huolehtii konkreettisesti. Kalat tarjoaa myötätuntoa. Täysikuun aikaan vastakkaiset alueet aktivoituvat, mistä syntyy myös siihen liittyvä aktiivinen jännite.

Tämä täysikuu on erityisen aktiivinen, sillä lähes kaikki muutkin planeetat liittyvät tavalla tai toisella auringon ja kuun muodostamaan oppositioon. Saturnus ja pluto helpottavat kuviota. Ne auttavat suuntaamaan siihen liittyvää energiaa luovalla ja rakentavalla tavalla. Neptunuksen läheisyys aurinkoon lisää sen salaperäisyyttä. Esimerkiksi unimaailma voi olla tavallista vilkkaampi nyt. Ainoa ongelma on oikeastaan neliö jupiteriin. Se voi sekoittaa intuition viestit. Kaikkea mitä nyt tapahtuu ei kannata yrittää selittää puhki tai ymmärtää loogisesti. Alitajunnassa on paljon voimaa, jota yliajattelu voi jarruttaa pahasti. Tämän täysikuun tarkoitus on oppia kuuntelemaan, mitä käytännöllistä ja hyödyllistä oma intuitio kertoo.

~ L