perjantai 8. helmikuuta 2013

Vaiheikas loppuviikko

Heips,
kiirettä on ollut ja konekin on temppuillut. Vaikkei merkurius vielä edes peräänny. Sen vuoro on sitten kuun lopussa. Onneksi nyt tuli mahdollisuus päivittää taivaanmerkkejä... :)

Loppuviikon merkit näyttävät melko ristiriitaisilta. Ilmassa on uudenkuun lisäksi kaikenlaista. Tänään on kärkevän kommunikoinnin päivä. Ajatuksissa ja sanoissa on voimaa, välillä liikaakin. Tavalliset puheenaiheet voivat saada helposti liian kilpailuhenkisen tai riitaa haastavan sävyn. Toisaalta esimerkiksi kirjoittaminen voi sujua tavallista nopeammin ja hyviä ideoita voi ilmaantua yllättäen.

Lauantaina kannattaa varoa sanomasta jotakin mitä ei tarkoita tai lupaamasta jotakin mitä ei jaksa. Harkintakyky ei ole terävimmillään. Vaarana on asioiden liioittelu suuntaan tai toiseen. Ongelmat voivat näyttää suuremmilta kuin ne todella ovat.

Sunnuntaina on uusikuu. Se osuu vesimiehen merkkiin ja merkitsee samalla kiinalaista uuttavuotta. Samalla päivälle osuu valitettavasti muita epämukavia aspekteja. Ilmassa on epätietoisuutta siitä miten kannattaisi jatkaa eteenpäin. Ylipäänsä toiminnan oikean suunnan valitseminen on hankalaa. Toisaalta myös menneisyyden epämiellyttävät tapahtumat saattavat vaivata mieltä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti