Astrologiset tulkinnat

- Millainen vuosi 2022 sinua odottaa?

- Oletko miettinyt, mitä astrologinen syntymäkarttasi kertoo sinusta?

- Tai haluatko tietää, mitä kartallasi tapahtuu tällä hetkellä ja lähitulevaisuudessa astrologisesta näkökulmasta?

Oma syntymäkartta tai astrologinen kartta

Astrologinen syntymäkartta kertoo paljon erityisominaisuuksistasi ja vahvuuksistasi. Kaikki kartat ovat erilaisia ja ainutlaatuisia. Kartantulkinnassa voidaan myös tehdä ihmissuhdetulkinta eli kahden kartan vertailu tai transiittitulkinta eli tulevien kuvioiden tulkinta. Pitkässä tulkinnassa voi olla yhdistelmä syntymäkartan tulkintaa ja ihmissuhdetulkintaa tai transiittitulkintaa.

Teen henkilökohtaisia astrologisia tulkintoja sopimuksen mukaan. Tällä hetkellä teen tulkintoja Teamsin välityksellä, jolloin saan käsiteltävät kartat näkyville. Voin tehdä toiveiden mukaan myös puhelintulkintoja, jolloin lähetän kartat etukäteen sähköpostitse.

Hinnasto:
- pikatulkinta 15 min 25€
- lyhyt tulkinta 30 min 50€
- pitkä tulkinta 50 min 80€

Mitä eri pituisissa tulkinnoissa ehditään käsitellä?

- Pikatulkinta sopii hyvin nopeaan tutustumiseen omaan astrologiseen karttaan. Jos kartan perusteet ovat tuttuja, siinä voi myös syventää kartan teemoja. Pikatulkinta sopii myös nopeaan katsaukseen transiitteihin, eli tärkeimpiin tuleviin astrologisiin kuvioihin.
- Lyhyt tulkinta sopii myös oman syntymäkartan tulkintaan tai transiitti- eli tulevaisuuden tulkintaan. Siinä voi myös yhdistellä oman kartan ja tulevien transiittien tulkintaa. Lyhyt tulkinta sopii myös parisuhdetulkintaan.
- Pitkä tulkinta sopii hyvin oman syntymäkartan perusteelliseen tulkintaan. Se sopii myös tulevaisuuden tulkintaan sekä näiden yhdistelmiin. Pitkä tulkinta sopii myös syvälliseen parisuhdetulkintaan.

Eli pikatulkinta sopii yhden kartan tai yhden aiheen tulkintaan. Lyhyessä puolen tunnin tulkinnassa voin tarkastella kahta karttaa tai kahta aihetta. Pitkässä lähes tunnin tulkinnassa saat perusteellisen kuvauksen yhdestä aiheesta tai hyvän tulkinnan kahdesta aiheesta tai kartasta.

Ota yhteyttä, mikäli astrologia kiinnostaa!

Liisa Elonheimo / Liisa.elonheimo@gmail.com

2 kommenttia:

  1. mulle voi tehdä pikatulkinnan kun olen vesimies ja täällä kivaa luoettavaa?

    VastaaPoista
  2. Kiva, sähköpostini löytyy ylempää. Laita meiliä niin sovitaan yksityiskohdat.

    VastaaPoista