tiistai 23. joulukuuta 2014

Saturnus Jousimiehessä

Saturnus on juuri siirtynyt skorpionista jousimieheen. Edellisestä kerrasta onkin aikaa... Muistatko jotain tärkeää vuosilta 1985-1988? Silloin saturnus oli edellisen kerran jousimiehessä. Itse en muista siitä kovinkaan paljon. Olin silloin koululainen. Joka tapauksessa näillä vuosilla on yhteys, samankaltainen teema, ja transiitti tapahtuu samoilla alueilla kunkin kartalla.

Saturnus jousimiehessä vaikuttaa erityisesti kaikkien jousimiesten elämään. Saturnus on tehokas ja tavoitteellinen planeetta ja se auttaa jousimiehiä saamaan elämänsä parempaan järjestykseen. Se auttaa keskittymään oleelliseen karsimalla elämästä turhia rönsyjä. Harmi, että jousimiehet tykkäävät rönsyillä aiheesta toiseen.... Jousimiehen ja saturnuksen energiat eivät sovi aina hyvin yhteen. Itse asiassa saturnus skorpionissa oli yleisesti ottaen harmonisempi kausi. Mutta jousimiehet tulevat hyötymään saturnuksen avusta. Ja kaikilla on kartalla alue, jossa on jousimiehen vaikutusta. Siellä asiat kasvavat ja karkaavat usein käsistä. Saturnuksen vaikutus tuntuu usein rajoittavalta, mutta se auttaa laittamaan asiat järjestykseen.

Toiset tähän sykliin liittyvät vuodet ovat 2000-2003. Silloin saturnus oli jousimiehen vastamerkissä kaksosessa. Silloin alkaneet projektit tai tapahtumat voivat siirtyä nyt uudelle tasolle. Ja 2007-2010 saturnus oli neitsyessä. Silloin saattoi alkaa tai päättyä jotakin tärkeää, ja tarina saa lähivuosina uuden käänteen....

Vaikka saturnus kulkee ja vaikuttaa nyt jousimiehessä, se palaa skorpioniin kesäkuusta syyskuuhun 2015. Skorpionit voivat tuntea silloin viime vuosien paineiden palaavan hetkeksi. Se koskee lähinnä loppupään skorppareita. Alku- ja keskiosan skorpionit eivät välttämättä edes huomaa sen paluuta merkkiinsä. Se on kaikille merkeille tilaisuus viimeistellä tai parannella jotakin kahden viime vuoden aikana syntynyttä. Mielenkiintoista nähdä miten nopeasti saturnus alkaa vaikuttaa jousimiesten elämään....!