tiistai 30. joulukuuta 2014

2015 Vesimies

Saturnus siirtyi aivan vuoden 2014 lopulla vesimiehien kartan sosiaaliselle ja aktiiviselle sektorilla. Se vaikuttaa vuoteen 2017 asti vesimiesten harrastuksiin ja ystävyyssuhteisiin, sosiaaliseen elämään sekä arjen yhteisöllisiin puoliin, mukaan lukien vuorovaikutus netissä. Toisaalta saturnus tuo vakautta näille alueille. Jotkut voivat löytää jopa työn jonkin rakkaan harrastuksen tai aatteen parissa. Toisaalta se karsii turhia rönsyjä vaikutusalueeltaan. Jotkut ystävyyssuhteet tai aktiviteetit voivat tulla nyt tiensä päähän. Mutta vain sellaiset, joista aika ja henkilökohtainen kehityksesi on joka tapauksessa mennyt ohi. Aikanaan tulee tilaa uusille ihmisille ja ajatuksille....

Jupiter auttaa vesimiehiä koko kevään läheisissä ihmissuhteissa. Se auttaa aloittamaan uusia suhteita, romanttisia tai käytännöllisempiä, mitä vain tarvitaan. Ja se parantaa ja laajentaa jo olemassa olevia suhteita. Niihin löytyy nyt helposti uutta merkitystä ja taikaa! Syksyllä jupiter siirtyy syventämään samoja tärkeitä ihmissuhteita. Se tuo niihin lisää luottamusta ja läheisyyttä. Se näyttää miten elämä rikastuu yhdessä. Se liittyy sekä aineellisiin että aineettomiin hyötyihin. Molempia tarvitaan ja jupiter tuo molempia lisää. Kumppani tuo elämään aina jotakin uutta riippumatta siitä onko hän elämänkumppani vai muu yhteistyökumppani. Usein on vaikeaa löytää tasapaino erilaisten tarpeiden ja kykyjen välille, mutta jupiter auttaa siinäkin.

Muut hitaat planeetat (pluto, neptunus ja uranus) vaikuttavat edelleen samoilla aluilla kuin ne ovat olleet jo muutamia vuosia. Aktiivisin niistä on tällä hetkellä uranus, joka piristää yhä keskusteluja ja arkisia kohtaamisia työpaikalla ja sukulaisten kesken.

Upeaa uutta vuotta vesimiehille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti