maanantai 8. joulukuuta 2014

Viikon tunnelmat

Viikko on täynnä helppoja ja mukavia aspekteja. Päivistä erityisesti maanantai, perjantai ja sunnuntai erottuvat mukavina ja mielenkiintoisina päivinä. Monet asiat sujuvat nyt omalla painollaan ja tapahtumia on helppo ohjailla. Arkitasolla elämä sujuu hyvin. Enimmäkseen. Mukavien perusaspektien taustalla vaikuttaa koko ajan pluton ja uranuksen neliö, joka on tarkka toiseksi viimeisen kerran ensi maanantaina.

Neliö liittyy suuriin muutoksiin työelämässä ja yhteiskunnassa muutenkin. Monella työpaikalla asiat muuttuvat.... Jotkut joutuvat vaihtamaan työpaikkaa tai työnkuva voi muuttua. Lisäksi ihmiset kaipaavat lisää henkilökohtaista vapautta. Enemmän vapautta ja mielekkäämpi työ kuulostaa mahdottomalta yhdistelmältä, mutta universumi ei anna mahdottomia haasteita... Haasteen tyydyttävä ratkaiseminen voi kuitenkin viedä jonkin aikaa...

Lisäksi saturnus lähestyy nopeasti merkin vaihdosta. Se viimeistelee tehtäväänsä skorpionissa, minkä loppupään skorpparit huomaavat erityisesti. Myös alkupään jousimiehet tuntevat jo saturnuksen vaikutuksen... Siitä lisää vähän myöhemmin!

Mukavaa viikkoa!
~ L
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti