tiistai 30. joulukuuta 2014

2015 Kalat

Saturnus on juuri saapunut kalojen keskitaivaalle. Se symboloi työtä, tavoitteita ja omaa paikkaa maailmassa. Se kertoo myös minne olet menossa eli tulevaisuuden suunnan. Saturnus auttaa nyt selvittämään mitä haluat tehdä ja minne haluat mennä. Kalojen mielikuvitus loihtii usein esiin lukuisia mahdollisia maailmoja. Saturnus auttaa karsimaan turhat pois. Elämästäsi tulee selkeämpää, mutta sen ei tarvitse olla silti tylsää. Olet todennäköisesti jo itsekin valmis tekemään yhteistyötä muutoksen kanssa. Se auttaa aina. Hetkittäin voi tuntua siltä, että saturnus tuo paineita ja haasteita, mutta oikeastaan se on tullut helpottamaan elämääsi. Osa kaudesta menee oikean suunnan selvittämiseen, mutta sen seljettyä kaikki helpottuu....

Koko kevään ja kesän saat nauttia vahvasta terveysjaksosta, kun jupiter tuo lisää fyysistä energiaa elämääsi. Ja optimismia ja innostusta... Voit löytää uusia tehokkaampia ja hauskempia tapoja pitää huolta kunnostasi. Jupiter auttaa sinua myös järjestelemään elämäsi mielenkiintoisemmaksi ja toimivammaksi. Varo ahnehtimasta liikaa tekemistä. Nautinnon määrä on nyt tärkeämpi kriteeri kuin muut saavutukset. Syksyllä jupiter siirtyy vastamerkkiisi neitsyeen. Siellä se kohentaa kaikkia läheisiä ihmissuhteitasi. Se parantaa suhdetta kumppaniisi ja myös läheisiin ystäviin. Vaikutus ulottuu myös neutraalempiin suhteisiin. Hetkittäin työ ja tärkeät ihmissuhteet voivat tuntua olevan ristiriidassa, mutta elämässä on tilaa molemmille.

Neptunus vaikuttaa koko vuoden (ja monta seuraavaa) omassa merkissäsi. Siitä löytyy lisätietoa vanhasta jutusta: Neptunus Kaloissa . Neptunus vaikuttaa vuonna 2015 kalojen asteissa 5-9 eli ihan helmikuun lopussa syntyneisiin kaloihin. Vuoden lopussa marraskuussa saturnus ja neptunus muodostavat neliön, jolloin omaan persoonaan sopivan työn löytyminen tuntuu haastavalta, mutta universumilta löytyy kyllä vastaukset kaikkiin ongelmiin....

Ihanaa vuotta 2015 kaloille!

3 kommenttia:

 1. Kiitos tästä! Hyvää uutta vuotta sinullekin :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos ennusteesta. Mutta jos ja kun olen loppuasteiden kala (aurinkomerkki), niin saturnus on vasta 9. huoneen alkupuolella, eikö niin?

  VastaaPoista
 3. Aurinkomerkkiastrologiassa käytetään huoneina aina kokonaisia merkkejä, eli kaloilla kalat on eka huone, oinas toka jne auringon asteesta riippumatta, eli saturnus vaikuttaa merkkien mukaan jo 10.huoneessa. Mutta se tekee neliön aurinkoosi vasta myöhemmin ja vaikuttaa sinuun voimakkaimmin silloin.

  Kannattaa lukea myös nousumerkin juttu. Se tuo lisävaloa!

  :)

  VastaaPoista