maanantai 5. lokakuuta 2015

Merkurius, merkurius....

Heips taas,
merkurius perääntyy vielä perjantaihin asti, eli tämä viikko kannattaa rauhoittaa uusilta projekteilta. Se on perääntynyt jo kaksi ja puoli viikkoa, ja vaikutukset ovat varmasti näkyvissä. Perääntyminen ei sovi koskaan ihan uusiin alkuihin, mutta se voi tuoda esiin arvokkaita asioita menneisyydestä tai mahdollisuuden tehdä uudelleen ja paremmin jotakin. Hyvä esimerkki on uusintatentti, jos ensimmäinen on mennyt huonosti. Merkuriuksen perääntyminen auttaa onnistumaan tällä kertaa.

Merkuriuksen vaikutus on aika arkinen, sehän perääntyykin monta kertaa vuodessa, eli suuriin ongelmiin se ei ole yleensä syyllinen. Itselläni sen vaikutuksen on huomannut monista pienistä asioista. Olen esimerkiksi kotona saanut hoidettua rästiin jääneitä pieniä remppaprojekteja. Toisaalta flunssa pakotti järjestelemään työaikatauluja uudestaan, mikä ei ole mukavaa, mutta osaan jo ottaa sellaiset rennommin kuin ennen. Löysin myös alesta edullisesti kirjoja, jotka olen halunnut ostaa jo pidemmän aikaa. Siinä merkurius taas auttoi perääntyessään. :)

Miten teillä muilla on mennyt?

4 kommenttia:

 1. Minulla on ollut jätelava pihalla muutaman päivän, olen pitänyt kahdet talkoot ja urakoinut yksinänikin ulkorakennuksista vanhaa rojua pois. Kaikki on sujunut kuin tanssi ja tänään saan soittaa jätefirman hakemaan lavan pois. Eikä ollut edes kallis, kun sain tuttavahinnalla. :)

  VastaaPoista
 2. Kyllä. Yksi homma meni ainakin uusiksi. Mitat jäi ottamatta! Mutta meneeköhän kulkukissa loukkulaatikkoon tällaisella viikolla?

  VastaaPoista
 3. Siivoukseen ja rojun poistoon kausi sopii oikein hyvin. :)

  Kissa saattaa mennä laatikkoon, jos sen on esimerkiksi tarkoitus palata kotiin. Ehkä myös jos se etsii uutta kotia. Riippuu taustatarinasta....

  VastaaPoista
 4. Merkuriuksen perääntymisen kyllä huomaa aina arjessa...Itsessäni huomaan aina jossain vaiheessa sen perääntyessä, että hermoni kiristyvät kun asiat eivät oikein luista. Nyt se on hieman helpottunut, kun tiedostan sen. Ja toisaalta hommat ja projektit, jotka ovat jo aiemmin olleet vireillä, saattavat silti luiskahtaa eteenpäin, vaikka merkurius vielä perääntyykin.

  VastaaPoista