torstai 22. lokakuuta 2015

Mars oppositio khiron - myrskyn silmässä

Viime päivinä tutut ovat raportoineet outoja ilmiöitä: tavarat eivät pysy käsissä, unihäiriöitä ja ärtyisyyttä. Osan jutuista olen bongannut facebook-kavereiden kertomuksista. Itsellä on kokemusta kaikista. Valitettavasti. Eli transiittikalenteri käteen, koska tuoreeltaan ei tule mieleen mikä tämänhetkinen transiitti selittäisi ilmiöt....

Viime viikolla oli paljon mars-transiitteja, ja epäilin kaiken jotenkin liittyvän niihin. Mars on puhdasta toimintaenergiaa, ja jos se ei pääse liikkumaan luontevasti, syntyy kaikenlaisia ongelmia. Ja huomiseksi löytyikin tarkka marsin ja khironin oppositio. Se vaikuttaa eniten muuttuviin merkkeihin, eli kaloihin, kaksoseen, neitsyeen ja jousimieheen. Oppositio on suunnilleen näiden merkkien puolivälissä.

Oppositioon liittyy aina tasapainoilu kahden ihan erilaisen elementin välillä. Toisaalta on mars neitsyessä, joka edustaa liike- ja tahtoenergiaa. Sen häiriöt näkyvät vihamielisyytenä, koordinaatio-ongelmina ja usein päänsärkynä. Ja toisaalta on khiron kaloissa, joka edustaa hyväksyvää ja parantavaa energiaa. Sen ongelmat tuntuvat takertumisena menneisyyden ongelmiin.

Vaikeutena on nyt tasapainottaa sopivasti sisäistä herkkyyttä ja säilyttää silti tärkeä toimintakyky tässä ja nyt. Onneksi tämäkin transiitti, kuten kaikki muutkin, menee aikanaan ohi. Ensi viikolla tämän viikon sähellykset ovat muisto vain, jos olet kärsinyt viime päivinä ongelmista.

1 kommentti: