lauantai 3. lokakuuta 2015

Lokakuun taivaanmerkit

Heips,
eklipsit ja merkuriuksen perääntyminen vaativat ilmeisesti veronsa, sillä olen ollut flunssassa koko viikon... Siksi käyn lokakuun näkymien kimppuun vasta nyt....

Onneksi jokaista levotonta kuukautta seuraa rauhallisempi. Syyskuu oli täynnä transiitteja. Lokakuussa isoja muutoksia ennakoivia transiitteja on vähemmän ja ylipäänsä ne ovat helpommin hyödynnettäviä. Merkurius perääntyy 9.10. asti. Eli vielä viikon asiat saattavat sujua hitaasti, suunnitelmat muuttua yllättäen ja päätöksenteko olla vaikeaa. Ensi viikon jälkeen normaali rytmi onneksi palautuu nopeasti.

Uusikuu vaa'assa on 13.10. ja täysikuu härässä 27.10. Uusikuu tulee mukavasti merkuriuksen käännyttyä ja se tuo uusia mahdollisuuksia kaikkiin ihmissuhteisiin. Täysikuu liittyy taloudellisiin ja fyysisiin puoliin elämässä. Tärkein yksittäinen transiitti on jupiterin ja pluton kolmio 12.10. Maamerkeissä planeetat auttavat kaikkia työasioissa. Lisäksi mars tekee useampia mielenkiintoisia ja hyödyllisiä aspekteja muihin planeettoihin.

Itse asiassa syyskuu oli astrologisesti vilkkain kuukausi koko loppuvuoden ajalta. Lokakuun lisäksi sekä marraskuu että joulukuu näyttävät paljon leppoisammilta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti