keskiviikko 27. lokakuuta 2021

Marraskuun 2021 horoskooppi: Mahdollisuuksien kuukausi!

Marraskuun kuukausihoroskooppi näyttää ihan erilaiselta kuin lokakuun horoskooppi!

Lokakuussa meitä riepoteltiin sinne tänne. Useat planeetat pysähtyivät ja vaihtoivat suuntaa. Samalla olosuhteet ja odotukset saattoivat muuttua odottamatta. Marraskuussa samat planeetat etenevät ja ne ovat saaneet jo vauhtia. Jumittuneet tilanteet saattavat ratketa ihan itsestään. Tilanne näyttää normaalimmalta, siinä määrin kuin mikään on ikinä ihan normaalia...


Marraskuun horoskoopin huiput!

Marraskuun kohokohta on helppo osoittaa: kuun lopussa on pitkään aikaan ensimmäinen eklipsi, kuunpimennys! Eklipsit potkivat myös elämään vauhtia ja purkavat lukkoja ja jumeja. Ainakin itsestäni tuntuu tätä kirjoittaessa ensimmäistä kertaa pitkään aikaan siltä, että elämä voittaa syksystä huolimatta! Eklipsit tulevat pareittain kaksi kertaa vuodessa, eli edellisistä pimennyksistä on melkein puoli vuotta aikaa. 

Lisäksi marraskuussa on useita hyödyllisiä ja hauskoja kuvioita: Aurinko tekee sielukkaan kolmion Neptunukseen 12.11.2021. Kolmio ruokkii luovuutta ja henkisyyttä. Se voi tietää myös ihania ja rentouttavia mielikuvitusmatkoja oman kodin rauhassa. Venus tekee kolmion Uranukseen 19.11.2021. Tämä kolmio auttaa sosiaalisia ja romanttisia suhteita kukoistamaan. Se tuo uuden, ehkä yllättävänkin näkökulman suhteisiin. Ja kuun lopussa 27.11.2021 on Saturnuksen sekstiili Khironiin. Tämä on hyvin parantava kuvio. Se auttaa jättämään jonkin ikävän tapahtuman menneisyyteen. 

Marraskuussa tapahtuu paljon muutakin, ja päivitän yleensä viikoittain tärkeimmät tulevat kuviot fb-sivulle: Taivaanmerkit facebookissa

Uusikuu skorpionissa 4.11.2021

Tämä uusikuu on marraskuun horoskoopin villi kortti! Aurinko ja kuu ovat 12 asteessa skorpionia ja Uranus on tismalleen vastakkaisella puolella eläinrataa 12 astetta härkää. Jos sinulla on oma kartta, voit katsoa onko skorpionin tai härän merkin keskiosissa planeettoja. Sama pätee myös leijonan ja vesimiehen merkkeihin.  

Uusikuu avaa aina uusia ovia. Skorpionin merkissä uusikuu tuo elämään esimerkiksi lisää syvyyttä ja läheisyyttä, seksiä tai rahaa. Monet ovat valmiita tavallista syvällisempään itsetutkiskeluun. Oppositio Uranukseen tuo mukaan yllätyselementin. Muutos saattaa tulla yllättävän asian tai ihmisen kautta. Tai samaan aikaan jokin yllättävä este voi myös rajoittaa muutosta. Myös Marsin ja Saturnuksen neliö vaikuttaa jossain määrin uuteenkuuhun: asiat eivät ehkä heti etene toivotulla tavalla, mutta aika auttaa tässäkin. 

Täysikuu ja kuunpimennys 19.11.2021

Marraskuun lopussa on marraskuun horoskoopin tähtihetki: täysikuu härässä on samalla kuunpimennys eli eklipsi. Eklipsi on 27 astetta härkää, eli se vaikuttaa voimakkaimmin härän ja skorpionin merkkien lopussa aurinkoon tai muihin planeettoihin. Seuraavaksi voimakkaimmin eklipsi vaikuttaa planeettoihin vesimiehen tai leijonan merkin lopussa. Jotta mikään ei olisi liian yksinkertaista, eklipsin vaikutus ulottuu myös planeettoihin jousimiehen, kalojen, kaksosen ja neitsyen alussa...

Kuunpimennykset ovat tavallista voimakkaampia kuin täydet- tai uudetkuut. Ne nopeuttavat ja helpottavat suuria elämänmuutoksia. Tämä on ensimmäinen eklipsi härkä/skorpioni-akselilla melkein kymmeneen vuoteen, joten tästä alkaa härkien ja skorpionien henkilökohtainen muutosten ja uudistusten kausi, joka kestää suunnilleen kaksi vuotta. 

Eklipsillä on hyvät yhteydet planeettoihin: se on kolmiossa Plutoon ja sekstiilissä Neptunukseen. Henkiset muutokset näyttävät hyvin hedelmällisiltä. Härkä kuvaa materiaalista, esteettistä ja myös sensuellia suhdetta elämään, joten henkiset muutokset täydentävät sitä hyvin. Henkinen tietoisuus tukee nyt fyysistä hyvinvointiamme eikä riitele sen kanssa. Ainoa huono puoli on neliö Jupiteriin, joka voi tuoda kärsimättömyyttä ja kiireen tuntua. Eli täysi hyöty eklipsistä vaatii hieman kärsivällisyyttä... 

Marraskuun horoskooppi 2021 Mahdollisuuksien kuukausi
Marraskuun horoskooppi 2021: Mahdollisuuksien kuukausi


Aurinko jousimieheen 22.11.2021

Auringon matka jousimiehen merkissä osuu matkaan kohti vuoden pimeintä hetkeä. Joudumme liikkumaan vaiston varassa, kun valo vähenee. Sanotaan, että muut aistit terästyvät pimeässä. Jousimies luottaakin vahvasti intuitioonsa ja elämän voimaan. Vaikka jousimiestä kuvaillaan usein hyväntuuliseksi optimistiksi, sillä(kin) on epäilyksen hetkensä. Mutta eikö kaikki, mitä elämässäsi nyt on, olekin joskus ollut olemassa vain haaveissasi...?

Aurinko jousimiehessä on hyvää aikaa opiskelulle ja matkustelulle. Molempien perimmäinen tarkoitus on avartaa omaa maailmankuvaa, ja sen voi tehdä monella muullakin eri tavalla. Kirjat, keskustelut, leffat, kurssit - kaikki antavat uutta ajateltavaa. Tähän kauteen sopii myös haaveilu ja omien unelmien pohtiminen. Jousimiehen motto on tavallaan: "Ajattele suuresti, niin ei haittaa vaikka vain osa suunnitelmista toteutuisi."


Miltä marraskuun kuukausihoroskooppi vaikuttaa...? Itse en enää malta odottaa lokakuun loppumista, vaan kaipaan jo uusia tuulia elämään. :)

Mukavaa marraskuuta!

~ Liisa

8 kommenttia:

 1. Kiitos taas ....
  todellakin oottaa syksyn ja menneiden kuvioiden taakse jäämistä pitkältä ajalta ja uusia eteneviä tuulia...!!

  VastaaPoista
 2. Samat fiilikset. Nyt on jumitettu tarpeeksi ja ihanaa päästä eteenpäin!

  VastaaPoista
 3. Kiitos Liisa! Luen aina näitä mietteistäsi koska sinulla kyky välittää kuulijalle normaaleja arkipäivän tapahtumia ilman mitään turhia krumeluuria.

  VastaaPoista
 4. Kiitos taas kirjoituksestasi, näitä on mukava lukea :)

  Heti aamulla tuntui jo olevan helpompi hengittää. Tätä on odotettu!

  VastaaPoista
 5. Hienoa, että löysin tämän sinun blogisi!
  Kiinnostavaa asiaa kuun pimennyksestä, osuu nyt minun kartalle.

  VastaaPoista
 6. Hienoa, että löysin tämän sinun blogin. Kiinnostaa pimennykset, koska nyt osuu marraskuussa omaan merkkiin.

  VastaaPoista
 7. Kiitos kommenteista! Onneksi loppuvuonna monet asiat etenevät taas paremmin kuin muutamaan kuukauteen.

  VastaaPoista