perjantai 3. helmikuuta 2012

Neptunus kaloissa: Maamerkit

Neptunuksen vaikutuksesta vielä:
Muutokset ovat todennäköisesti hyvin asteittaisia. Ne hiipivät elämään vaivihkaa, ja niitä ei ehkä huomaa kuin vasta pidemmän ajan kuluttua pysähtyessä muistelemaan menneitä. Neptunus nimittäin työskentelee hienovaraisesti, silti tehokkaasti. Se toimii kuitenkin enemmän alitajunnan kuin järjen avulla. Siinä piilee myös sen riskit. Alitajuntaa on hankala valvoa. Huonossa muodossa sen vaikutus ilmenee pakona todellisuudesta. Meditaatio kuitenkin auttaa jo lyhyinä sessioina torjumaan tehokkaasti neptunuksen transiittien mahdollisia varjopuolia.  

Maamerkeillä neptunuksen siirtyminen kaloihin parantaa kommunikaatiota ja ihmissuhteita, kaikilla hieman eri painotuksin. Neitsyellä se vaikuttaa erityisesti parisuhteeseen, mutta myös muihin merkittäviin suhteisiin, kuten läheisiin ystävyyssuhteisiin. Elämän suuri rakkaus saattaa löytyä tämän ajanjakson ansiosta, ellei sellaista ole jo ennestään. Jo pariutuneilla neitsyillä se parantaa ihmissuhteen laatua. Neitsyt on merkkinä itse käytännöllinen ja maanläheinen, joten ihmissuhteissa sille tekee hyvää kokea elämän maaginen puoli. Toisen kanssa voit rentoutua eri lailla kuin yksin ja saat sitä kautta henkistä voimaa. Saat ihmissuhteilta paljon seuraavien vuosien aikana. Itse asiassa neptunuksen vaikutus voi ajoittain olla niin voimakas, että joudut tasapainoilemaan säilyttääksesi itsenäisyytesi.

Kauriilla neptunus kaloissa vaikuttaa kommunikointiin ja kaikenlaisten päivittäisten ihmissuhteiden sujumiseen. Saat enemmän irti jokapäiväisistä ihmissuhteista. Suhteesi naapureihin, sisaruksiin ja muihin lähistön ihmisiin muuttuu entistä luontevammaksi. Jos olet vielä koulussa, pärjäät siellä entistä paremmin. Myös ajattelu, puhuminen ja muu viestintä tehostuu, kun löydät intuitiivisemmin oikeat sanat. Saat ehkä entistä enemmän uusia ideoita ja pystyt ilmaisemaan ne hyvin.

Härällä neptunus vaikuttaa laajasti kaveripiireihin, eri verkostoihin ja muihin ihmisryhmiin. Se auttaa sinua muodostamaan mahdollisimman tyydyttävät välit ihmisiin, joita kiinnostavat samat asiat. Löydät ehkä oman ryhmäsi, johon tunnet kuuluvasi, jos sinulta puuttuu sellainen. Kiinnostuksen kohteet saattavat olla rakkaita harrastuksia tai jotain mikä parantaa maailman epäkohtia. Löydät itsestäsi ehkä uudelleen idealistisen puolen, joka on uinunut edellisinä vuosina Se myös kannustaa unelmoimaan ja auttaa toteuttamaan haaveita.

2 kommenttia: