maanantai 6. helmikuuta 2012

Täysikuu Leijonassa

Myöhään tiistai-iltana on täysikuu leijonassa. Täysikuut ovat usein tunteellisempia ja intensiivisempiä kuin uudetkuut. Täysikuu paljastaa tietoa: miltä jokin tilanne näyttää tai tuntuu meistä. Kuinka pitkälle olemme päässeet jollakin alueella ja olemmeko tyytyväisiä siihen. Täydenkuun herättämät tunteet kertovat meille miten meidän kannattaa jatkaa. Positiiviset tuntemukset kannustavat jatkamaan samaan malliin. Epämukavat tunteet kehottavat miettimään jatkossa tarkemmin, mitä haluamme.


Eri merkeillä kuu ja aurinko painottavat erilaisia elämänalueita ja kokemuksia. Yksilöllisyyden ylläpitäminen ihmissuhteissa tuottaa useimmille ongelmia jossain määrin ja kaipaa tasapainotusta silloin tällöin. Vesimiehille ja Leijonille täysikuu kertoo kuinka tyytyväisiä he ovat itseensä ja tärkeimpiin ihmissuhteisiinsa. Vesimiehet näkevät selkeästi parisuhteen vaikutuksen omaan persoonaansa. Leijonat taas tuntevat toisen vaikutuksen ja merkityksen elämässään.

Kalat ja Neitsyet saavat täydeltäkuulta palautetta terveydentilastaan. Onko elämässä sopivasti lepoa ja rentoutumista sekä fyysistä rasitusta ja toimeliaisuutta? Ehditkö toipua henkisesti työpäivistä? Täysikuu auttaa palauttamaan tasapainon fyysisten ja henkisten tarpeiden välille, mikäli siihen on tarvetta.

Oinaat ja Vaa'at saavat pohtia onko heillä tarpeeksi aikaa toisaalta itselleen ja omille harrastuksille ja toisaalta kavereille? Joskus ryhmän tarpeet tukahduttavat tahattomasti yksilöllisen luovuuden, ja tämä täysikuu yrittää varmistaa, ettei niin pääse käymään. Toisaalta täysikuu myös heijastaa oman sosiaalisen tukiverkoston tilaa.

Härät ja Skorpionit saavat täysikuun neliömerkkeihinsä. Heillä sen aiheena ovat koti ja työ. Onko jompikumpi ollut liian hallitseva toisen kustannuksella? Laajemmin ajateltuna koti edustaa myös hoivaa ja turvallisuutta ja työ kaikenlaisia velvollisuuksia ja vastuuta. Tämä täysikuu auttaa huomaamaan, jos ahnehdit liikaa jompaa kumpaa...

Kaksoset ja Jousimiehet joutuvat pohtimaan suhdettaan tietoon, kommunikaatioon ja oppimiseen.  Ne kaikki tarvitsevat päämäärän ollakseen hyödyllisiä pidemmän päälle. Tuntuuko sinusta, että hankkimallasi tiedolla on todellista arvoa?

Kauris ja Rapu saavat päivityksen taloudelliseen tilanteeseensa. Riittävätkö tienaamasi rahat vai pitäisikö miettiä uusia tulonlähteitä? Ja oletteko esimerkiksi perheen sisällä yhtä mieltä siitä miten ylimääräiset rahat käytetään? Omien ja muiden rahojen suhdetta kannattaa miettiä silloin tällöin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti