tiistai 21. helmikuuta 2012

Uusikuu Kaloissa

Aurinko siirtyi kaloihin sunnuntaina, ja sitä seuraa jo ensi yönä, ihan pian puolenyön jälkeen, uusikuu kaloissa. Uusikuu on voimakkaimmillaan ensi yönä, mutta vaikuttaa tehokkaasti tänään ja huomenna. Uudenkuun aika ei edellytä tehokasta tai määrätietoista toimintaa. Se sopii ennemminkin siementen kylvämiseen, ihan vain ajatustasolla. Sitä seuraa parempia päiviä käydä toimeen, mutta uudenkuun päivänä (tai päivinä) riittää, kun muistaa, että kaikki tuloksellinen toiminta lähtee ajatuksesta. Toiminta, joka edeltää ajatusta, tai edes puolivalmista ajatusta, ei ole niin tehokasta kuin toiminta rauhassa ajatellun asian jälkeen.


Uusikuu kaloissa on vuoden intuitiivisin uusikuu, joten kannattaa seurata omaa vaistoa mahdollisimman tarkasti. Se kyllä kertoo mitä meidän pitäisi tehdä, tai ainakin yrittää kertoa, sillä sen viestiä hämärtävät jatkuvasti ympäriltä tulevat ristiriitaiset viestit. Hyvää tarkoittavat ulkopuoliset neuvot usein vain sotkevat tilannetta, joten niihin kannattaa suhtautua varauksella. Lopulta vain oma vaisto voi auttaa pääsemään tyydyttävään lopputulokseen, mikäli luotamme siihen.

Kaloille uusikuu luo mahdollisuuden uudistaa persoonaansa. Vuoden aikana on saattanut tapahtua jotakin, mikä herätti sinut huomaamaan, että jokin henkilökohtainen osa ei sovi enää elämääsi. Nyt on sinulle vuoden paras aika uusiutua ja uudistaa elämääsi, itsestäsi alkaen, enemmän itsesi näköiseksi. Se ei ole keneltäkään muulta mitään pois.

Oinaille tämä on meditatiivinen ja rauhoittava uusikuu. Jokaisen pitää pysähtyä edes kerran vuodessa ja miettiä, mikä auttaa todella palautumaan henkisesti toiminnasta ja arjen paineista. Löydät nyt helposti vastauksia siihen.

Härille tämä uusikuu tuo mahdollisuuden säätää harrastustoimintaa tai kaverisuhteita laajoissa piireissä enemmän nykyistä tilannettasi ja nykyistä sinua vastaavaksi. Muutos ei ole pahasta, vaikka haraat mielelläsi vastaan. Nyt muutos on ehdottomasti puolellasi.

Kaksoselle uusikuu antaa mahdollisuuden uudistaa tavoitteita urallasi, tai muuten elämässäsi. Kaikilla on tavoitteita, tai jonkinlainen tulevaisuudenvisio, ja nyt sinun kannattaa tarkistaa omasi. Vastaako se yhä sitä mitä todella haluat?

Ravuille uusikuu antaa lisää elämäniloa ja mahdollisuuden oppia uusia itseäsi kiinnostavia asioita. Halutessasi löydät uudenlaista ymmärrystä elämää kohtaan, mikä auttaa selviämään joskus myrskyisästä tunne-elämästäsi.

Leijonille uusikuu tuo mahdollisuuden saada ihmissuhteista enemmän irti. Löydät ehkä paremman tasapainon sen suhteen mitä annat muille ja mitä odotat saavasi muilta. Sen eteen kannattaa nähdä vaivaa, sillä epäsuhdat luovat epäluottamusta.

Neitsyille uusikuu luo uusia mahdollisuuksia parisuhdesektorilla. Sen avulla voit muuttaa jo olemassaolevaa parisuhdetta vielä paremmaksi tai löytää uuden suhteen, jos kaipaat sitä. Uusikuu kaloissa auttaa parantamaan myös muita ihmissuhteita tarvittaessa.

Vaaoilla uusikuu vaikuttaa terveyden ja fyysisen hyvinvoinnin alueella. Voit päästä elämäsi kuntoon kuuntelemalla tarkasti kroppasi viestejä. Se auttaa sinua myös selviämään tyytyväisenä rutiineistasi.

Skorpparille koittaa luova, leikkisä ja romanttinen uusikuu. Se on tavallista voimakkaampi, koska sillä on tukenaan neptunus, ja tulee olemaan lukuisia vuosia.

Jousimiehille uusikuu tuo jonkin uuden alun kotisektorilla. Mikä tahansa pysähtynyt tilanne kotona tai perheen parissa on nyt mahdollista töytäistä eteenpäin. Hop!

Kauriille uusikuu luo mahdollisuuden uudistaa kommunikaatiota. Löydät vaistomaisesti parempia tapoja ilmaista itseäsi, mikä voi auttaa uralla ja myös harrastusten kanssa.

Vesimiehille uusikuu tuo mahdollisuuden löytää uusia tulonlähteitä, tai käyttää jo olemassa olevia varoja luovemmin. Muista myös henkinen varallisuus, joka täydentää maallista varallisuutta. Ne eivät sulje toisiaan pois, vaikka niin välillä väitetään.

Uusikuu on myös yhtymässä neptunukseen, joka siirtyi kuun alussa kaloihin, joten niiden vaikutukset voimistavat toisiaan. Tämä uusikuu ikäänkuin herättää neptunuksen, koska sekä aurinko että kuu koskettavat sitä ensi kertaa yhtä aikaa sen jälkeen, kun se siirtyi kaloihin pysyäkseen siellä seuraavat vuodet. Kannattaa lukea myös oman merkin Neptunus kaloissa -juttu, koska se täydentää tämän uudenkuun merkitystä.

~ L

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti