maanantai 13. helmikuuta 2012

Jälkiviisautta...

Viime viikko otti harvinaisen koville, ainakin minulla, enkä kai ole ainoa... Erityisesti torstai ja perjantai olivat pysäyttävän raskaita päiviä, mutta viikko oli muutenkin aika haastava. Siihen ei löydy yhtä ainoaa selitystä, eikä se varmaankaan vaikuttanut kaikkiin samalla tavalla. Ennemminkin kyse vaikuttaa olleen useamman yksittäisen tekijän vaikutusten kasautumisesta. Alkuviikosta oli täysikuu, joka voi viedä ensin ylikierroksille ja sitten taas alas. Suunnilleen samoihin aikoihin saturnus kääntyi perääntymään. Saturnus ja muut kaukaisemmat planeetat saattavat perääntyä jopa viisi kuukautta vuosittain, joten niiden perääntymisjaksoja ei noteerata samalla tavalla kuin vaikka merkuriuksen perääntyminen. Silti kääntymispäiviin saattaa kasaantua ylimääräistä painetta, joka tuntuu erityisesti alueella, jossa kyseinen planeetta tällä hetkellä kulkee.

Lisäksi taustalla vaikuttaa yhä perääntyvä mars. Ainakaan itse en huomaa sen vaikutusta jatkuvasti, mutta torstaina ja perjantaina kuu oli neitsyessä, jossa mars perääntyy, ja silloin todella tunsin sen vaikutuksen. Päivät olivat todella uuvuttavia. Viikonlopun kuu vietti vaa'assa, jossa nyt myös perääntyvä saturnus kulkee, mikä aiheutti myös paineita. Henkilökohtaisesti viikonloppu sujui kyllä mukavammin kuin sitä edeltäneet torstai ja perjantai, mutta ei ihan kevyesti kuitenkaan.

Viime viikko, varsinkin loppuosa, osoittautui hyväksi esimerkiksi siitä, miten monta yksinään melko harmitonta elementtiä saattavat kasautua yhdessä aika raskaaksi tai ahdistavaksi yhdistelmäksi. Yleensä kuun transiitit eivät vaikuta kovin voimakkaasti, mutta ne tosiaan aktivoivat muita planeettoja ja korostavat niiden vaikutusta. Mukavampaa viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti