keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Maaliskuun taivaanmerkit

Maaliskuu vaikuttaa ehdottomasti mielenkiintoiselta kuukaudelta. Siitä voi tulla yksi vuoden vauhdikkaimmista jaksoista. Tammikuu ja helmikuu olivat selvästi hiljaisempia kuukausia. Maaliskuu vaikuttaa astrologisesti kahtia jakautuneelta. Toisaalta kuun keskivaiheilla on elämää mukavasti eteenpäin tökkivä suurkolmio. Toisaalta merkurius perääntyy yli puolet kuukaudesta seuranaan yhtä lailla perääntyvä mars.

Maaliskuun puolivälin suurkolmiossa ovat osallisina pluto kauriissa, jupiter härässä ja mars neitsyessä. Tämä kolmio tarjoaa tien muutokseen, jos elämä on jotenkin jumissa. Kolmiot tuovat mukanaan helppoa energiaa, mutta niiden kanssa kannattaa muistaa sen kohdistaminen. Jos ei ole varuillaan, energia voi valua vähemmän tärkeään kohteeseen. Koska kolmiossa on mukana perääntyvä mars, ja myös merkurius perääntyy taustalla, muutokset liittyvät jotenkin myös menneisyyteen. Ne tarjoavat tilaisuuden korjata jokin asia, tilanne tai asenne, joka vaikeuttaa elämää nykyään. Mitään upouusia suunnitelmia ei kannata aloittaa maaliskuussa, mutta sellaiset tavoitteet, joilla on edes jonkin verran juuria menneisyydessä, toteutuvat paljon helpommin.

Tärkeimmät päivämäärät:
  • 8.3. täysikuu neitsyessä 
  • merkurius perääntyy 12.3.- (4.4.) 
  • 13.-15.3. suurkolmio voimakkaimmillaan 
  • 20.3. aurinko siirtyy oinaaseen
  • 22.3. uusikuu oinaassa
  • mars perääntyy koko kuukauden 

Suurkolmion päivämääriä ei kannata seurata liian tiukasti. Sen energia vaikuttaa voimakkaana ennen tarkkoja päiviä ja myös niiden jälkeen. Lisäksi joskus tarvitaan esimerkiksi kuun apua muutosten laukaisuun.

Ihanaa kevättä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti