torstai 17. syyskuuta 2015

Merkurius pysähtyy, pysähdy sinäkin!

Heips,
tänään merkurius lähtee perääntymään ja heti huomenna saturnus siirtyy aurinkomerkkiini jousimieheen. Enpä ole pitkään aikaan ollut näin väsynyt... Ja hajamielinen.... Onneksi kaikesta tästä astrologian tutkimisesta on se hyöty, että tiedän kaiken, niin hyvien ja pahojenkin asioiden, menevän aikanaan ohi. Tälläkin kertaa kyse voi olla siitä, että taivaalla tapahtuu paljon kerralla, eikä niinkään siitä, että transiitit olisivat huonoja. Joka tapauksessa kaikki menee ohi....

Kun merkurius lähtee perääntymään, se käytännössä pysähtyy vähäksi aikaa. Sama tapahtuu sen vaihtaessa suuntaa myös perääntyvästä eteneväksi. Merkuriuksen tarkka pysähtyminen tapahtuu tänään illalla, yhdeksän maissa, joten se vaikuttaa voimakkaasti tänään ja huomenna. Sattumalta huomenna Suomikin pysähtyy, ainakin Helsinki, en ole ehtinyt seurata koko maan tapahtumia. Tätä ajoitusta seuratessa tuntuu absurdilta, että jotkut epäilevät astrologian toimivuutta. Itse olen huomannut esimerkiksi useimpien lentolakkojen tapahtuvan merkuriuksen perääntyessä.

Eli ottakaa rauhallisesti....! :)

6 kommenttia:

 1. Miten muuten nama aijat vaikuttaa noin niinku maailmanlaajuisesti? Kun kirjoitat et jotain tapahtuu yhdeksan maissa (suomen aikaa) ni onko se esim toisella puolen maapalloa paikallista aikaa yhdeksalta vai suomen ajassa yhdeksalta? En ma taman takia youniani meneta (en ole nukkunu taas pitkiin aikoihin kunnolla, joten syy ei ole tassa) enka pureskele kynsiani kelloa seuratessa.. mut tulipa vaan mieleen =)

  VastaaPoista
 2. Kyllä ne tapahtuvat samaan aikaan kaikkialla, mitä kello sitten sattuukin olemaan. Eikä kello 9 ole nyt mitenkään tärkeä hetki, tällä kertaa se on esimerkki siitä, miten merkuriuksen kääntyminen vaikuttaa voimakkaasti tänään ja huomenna. Tapahtumilla on aina laajempi vaikutusaika kuin tietty tunti, yleensä päiviä tai jopa viikkoja tai kuukausia.

  VastaaPoista
 3. Moi,Liisa! Sain hyvän mahdollisuuden pöydälle. Onko mieltä allekirjoittaa sopparia näin merkuriuksen perääntyessä? Vai venytänkö lokakuulle :)

  VastaaPoista
 4. Hei! Pidä mielessä, että vastaan nyt ihan yleisesti näkemättä juuri sinun karttaasi....

  Yleensä merkuriuksen perääntyessä kannattaa odottaa, mutta nyt eklipsit voivat tuoda hyviä mahdollisuuksia, joihin kannattaa tarttua nopeasti. Eli jos olet soppariin tyytyväinen, voit hyvin edetä..... Tiedät kyllä itsekin haluatko sanoa heti kyllä vai miettiä vielä.... :)

  VastaaPoista
 5. Mihin saakka Merkurius nyt perääntyy? Olisi myös sopparisuunnitelmia, jotka vaan venyy ja takkuaa, joten ehkä en pidä kiirettä. Mutta mihin asti?

  VastaaPoista
 6. Merkurius perääntyy 9.10. asti. Se on perjantai, joten seuraavalla viikolla voi pikkuhiljaa jatkaa neuvotteluja. Jos suunnitelmat takkuavat merkuriuksen perääntyessä, se on merkki siitä, että kannattaa itsekin ottaa aikalisä, jos mahdollista.

  VastaaPoista