perjantai 11. syyskuuta 2015

Eklipsit ja kaikkea....

Jännä miten joskus voi kulua pitkiä aikoja ilman erikoisempia transiitteja ja sitten niitä tulee tulvimalla. Kuten seuraavina parin kolmena viikkona, jolloin tulevat eklipsit, merkuriuksen perääntyminen ja saturnuksen merkin vaihto.... Tulossa ei kuitenkin ole mitään sellaista, mitä ei useimmiten ilmaannu kerran pari vuodessa.

Ensimmäinen eklipsi on sunnuntaina neitsyessä. Se on vahva ja kaunis uusikuu, eli samalla se on osittainen auringonpimennys. Sillä on niukasti aspekteja planeettoihin, vain kolmio plutoon.

Eklipsien alla neuvotaan usein olemaan pakottamatta tapahtumia. Eli asioita kannattaa seurata, mutta ei itse tehdä liikaa. Olosuhteet voivat muuttua nopeasti ja myöhemmin on parempi aika toimia. Sitä paitsi omat tavoitteesi voivat muuttua huomattavasti eklipsien aikana.

Toinen eklipsi liittyy täysikuuhun oinaassa, ja se on samalla täydellinen kuunpimennys. Sillä on sitten sitäkin enemmän aspekteja, ja ylipäänsä täysikuun eklipsi edustaa ailahtelevampaa tunne-elämää kuin uudenkuun eklipsi.

Olkaa varovaisia siellä maailmalla, nyt on paljon energiaa ilmassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti