tiistai 22. syyskuuta 2015

Lyhyesti viikosta...

Huomenna keskiviikkona aurinko siirtyy vaakaan. Vaaka on ihmissuhteiden ja ikuisen tasapainottelun merkki, joten alkava kuukausi on tärkeä ihmissuhteille. Merkurius on vienyt ajatukset sinne jo aikaisemmin ja perääntyy nyt samassa merkissä. Merkuriuksen perääntyminen vaa'assa vie huomion vanhoihin ihmissuhteisiin. On hyvä idea tehdä jonkinlainen välitilinpäätös: mikä toimi ja mikä ei toiminut? Mitä haluat lisää jatkossa? Muista keksiä jokaista epäkohtaa kohden pari kolme mukavaa asiaa, niin universumi toimittaa niitä lisää. Jos keskityt vain epäkohtiin, nekin vain lisääntyvät... Aurinko vaa'assa tuo taas uutta energiaa kaikkiin ihmissuhteisiin. Se tuo myös harmoniaa elämään.

Mars taas siirtyy perjantaina neitsyeen. Se muodostaa siellä tehokkaan yhdistelmän jupiterin kanssa. Vapiskaa villakoirat! Arkeen riittää virtaa enemmän kuin pitkään aikaan. Kannattaa keksiä myös itsekkäitä syitä järjestää lisää aikaa treenaamiseen ja kuntoiluun. Se maksaa itsensä nopeasti takaisin lisääntyneenä energiana.

Ensi maanantaina onkin jo seuraava eklipsi. Se tuo tärkeän käänteen. Jotain turhaa ja aikansa elänyttä poistuu elämästä. Viikon loppua kohti kannattaa ottaa aikaa itselle. Ja seuraavan viikon alku kannattaa pitää rauhallisena, jos mahdollista. Eklipsit voivat tuoda kaikenlaisia yllätyksiä, jotka romuttavat helposti liian tiukat aikataulut....

2 kommenttia:

  1. I have a date on Friday, but Mars in Virgo? That man will judge hard, perhaps ;-).

    VastaaPoista
  2. Virgo is also very physical and sensual sign... ;)

    VastaaPoista