keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Huhtikuun taivaanmerkit

Heips,
pääsiäinen meni enemmän kuin mukavasti, ulkoillessa ja ihanien ihmisten seurassa... Huhtikuukin alkoi jo, ja mietin kirjoitanko siitä ollenkaan, mutta huhtikuulla on omat erikoispiirteensä, kuten muillakin kuukausilla, jotka ansaitsevat oman päivityksen...

Huhtikuun tärkein tapahtuma on eklipsi sen lopussa. Toukokuussa tulee pari eklipsiä lisää... Huhtikuun eklipsi vaikuttaa erityisen voimakkaasti härän tai skorpionin merkkien alussa syntyneisiin. Se vaikuttaa kaikilla arvoihin. Siihen mitä me omistamme tai haluamme omistaa. Se vaikuttaa erityisesti omanarvontuntoon. Toisaalta se liittyy myös jakamiseen läheisessä ihmissuhteessa. Omien arvojen ja toisen arvojen yhteensovittaminen on usein vaativaa. Eklipsi tuo näkyviin joitakin oleellisia eroja, mutta myös ratkaisuja niihin.

Huhtikuussa on tietenkin muutakin kuin eklipsi. Ensimmäisellä viikolla on pari mukavaa ja harmonista planeettojen kohtaamista. Elämä näyttää hyvältä. Toisella viikolla 10.4. uusikuu tuo uusia mahdollisuuksia. Uusikuu oinaassa on hyvin energinen, ja auttaa uudet suunnitelmat hyvään alkuun. Kuun puolivälissä tunnelmat muuttuvat nopeasti. Ensin merkurius siirtyy oinaaseen. Se kulkee muiden nopeiden planeettojen perässä, ja auttaa siksi vasta jälkikäteen ymmärtämään loogisesti miksi asiat tapahtuvat miten tapahtuvat, eli älä huolestu, jos älyllinen ymmärrys laahaa pahasti tapahtumien jäljessä... Sitten venus, aurinko ja mars siirtyvät härkään. Elämä siirtyy erilaisella tavalla tehokkaalle ja harkitsevammalle vaihteelle. Siitä voi tulla laiskaakin, mutta toisaalta työstäkin voi nauttia aiempaa enemmän. Joka tapauksessa tempo muuttuu rauhallisemmaksi, mutta samalla määrätietoiseksi. Eklipsi 25.4.2013 saattaa muuttaa arvojärjestyksiä nopeasti.

28.4. näyttää haastavalta päivältä, kun aurinko ja saturnus ovat vastakkain. Siihen voi kasautua paljon paineita ja ylimääräistä tehtävää. Se voi myös olla käännekohta tärkeässä projektissa.

Kaiken kaikkiaan huhtikuu näyttää hyvin lupaavalta kuukaudelta! Eklipsit voivat olla villejä, ainakin oma elämäni vauhdittui hurjasti viime eklipsien jälkeen, mutta lisäksi huhtikuussa on paljon oikein positiivisia aspekteja!

4 kommenttia:

 1. Liisa, tarkoittaako toi skorpionin merkin alussa syntyneet myös mua?

  VastaaPoista
 2. Sä oot syntynyt merkin keskellä ja suhun vaikuttaa voimakkaammin marraskuun eklipsi!

  VastaaPoista
 3. Minkki, toukokuun eklipsi vaikuttaa suhun myös aika tehokkaasti! :)

  VastaaPoista
 4. aah, hyvä tietää! kiitti. ja terveisiä friscosta :)

  VastaaPoista