torstai 4. huhtikuuta 2013

Eklipsit tulevat!

Tämän kuun lopussa on vuoden ensimmäisen eklipsin vuoro! Eklipsit ovat tavallista voimakkaampia täysi- tai uusikuita. Ne vaikuttavat vastakkaisissa merkeissä vajaat kaksi vuotta kerrallaan. Tänä vuonna eklipsit vaikuttavat voimakkaimmin härkiin ja skorpioneihin, joille on luvassa suuria elämänmuutoksia!

Jotta mikään ei olisi liian yksinkertaista, eklipsien vaikutus ulottuu välillä myös viereisiin merkkeihin, riippuen siitä milloin täysi- tai uusikuu sattuu esiintymään. Tänä vuonna eklipsit vaikuttavat härkien ja skorpionien lisäksi myös oinaisiin ja jousimiehiin, tosin vähemmän intensiivisesti.

Vuoden 2013 eklipsit ja merkki, jossa se esiintyy:
25.4. skorpioni 6 astetta
10.5. härkä 19 astetta
25.5. jousimies 4 astetta
19.10. oinas 26 astetta
3.11. skorpioni 11 astetta

Eklipsit vaikuttavat aina eniten siihen merkkiin, jossa ne syntyvät, sekä sen vastamerkkiin, joka on vastakkaisella puolella astrologista eläinrataa. Jos eklipsi osuu syntymäpäivällesi, tai lähelle sitä, muutaman päivän säteellä, se vaikuttaa elämääsi erityisen paljon. Silloin kohtaat pian jotakin perusteellisia muutoksia. Myös tasan kuusi kuukautta ennen tai jälkeen syntymäpäiväsi esiintyvä eklipsi vaikuttaa elämääsi huomattavasti. Jos olet esimerkiksi 10.11. syntynyt skorpioni, sinuun vaikuttaa erityisesti 10.5. tuleva eklipsi.

Jotkut eklipsit ovat lisäksi voimakkaampia kuin toiset. Kevään eklipseistä keskimmäinen on intensiivisin. Syksyn eklipseistä taas jälkimmäinen on voimakkaampi.

Tässä ensi alkuun eklipseistä. Palaan niihin varmasti myöhemmin...