perjantai 19. huhtikuuta 2013

Aurinko ja mars härässä

Planeettojen painopiste muuttuu taas nopeasti, kun aurinko siirtyy tänään oinaasta härkään ja mars seuraa sitä heti huomenna. Iso osa huomiostamme seuraa mukana. Planeettojen luonne muuttuu eri merkeissä. Oinaassa ne olivat impulsiivisia ja itsenäisiä. Härässä ne tulevat olemaan maltillisempia ja harkitsevampia, mutta myös peräänantamattomampia. Kaikissa merkeissä on hyvät ja huonot puolensa.

Aurinko härässä on ahkera, mutta myös sensuelli. Härät nauttivat elämästä kaikilla aisteillaan, eivätkä tee asioista turhan monimutkaisia, kuten jotkut muut merkit toisinaan... Härät ovat yleensä tuotteliaita, mutta eivät mielellään hajota energioitaan kovin moneen suuntaan. Tyypillisesti he keskittyvät muutamaan asiaan, ja antavat niille kaikkensa. Härät eivät pidä nopeista muutoksista, ja siksi heitä pidetään itsepäisinä. Härät ovat kuitenkin lojaaleja ja vievät aloittamansa asiat loppuun.

Mars on härässä hieman ristiriitaisessa asemassa. Mars on ennen kaikkea toimintaenergiaa, mutta härässä se joutuu etenemään varovaisemmin kuin mikä siitä on mukavaa. Seuraavat viikot voivat olla hyvin tehokkaita, jos suuntaat huomiosi ja energiasi pariin tarkkaan valittuun kohteeseen, etkä hajota niitä liian laajalle.

Kaikille aurinkohärille ja nousuhärille seuraava kuukausi on tuplasti tehokkaampi kuin normaalit synttärikuukaudet, koska sekä aurinko että mars viettävät monta viikkoa sen kotimerkissä. Muille merkeille tekee hyvää oppia hieman kärsivällisyyttä ja ottamaan asiat hetkeksi rennommin... ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti