maanantai 8. huhtikuuta 2013

Viikko 15

Viikon päätapahtuma on uusikuu oinaassa keskiviikkona. Se näyttää tehokkaalta ja iloiselta uudeltakuulta. Päivät juuri ennen uuttakuuta saattavat olla hieman hidastempoisia ja niissä voi olla meditatiivinen pohjavire. Uusikuu symbolisoi uusia alkuja, joten sitä edeltävät päivät saattavat liittyä henkisiin tai käytännöllisiin puhdistautumisprosesseihin. Uudenkuun jälkeiset päivät taas kuvaavat heräämistä ja kasvua, ja elämän tempo kiihtyy taas. Erityisesti oinaille uusikuu tuo paljon energiaa, mutta riittää siitä muillekin. :)

Uudenkuun aikaan energia keskittyy yhdelle kartan alueelle, tällä kertaa siihen osaan, johon oinaan merkki osuu sinulla. Energiaa ei riitä yhtä paljon kuin muulloin kartan muille alueille. Siksi yleistunnelma voi olla uninen. Toisaalta uudenkuun kohta saa huomattavasti lisäenergiaa, josta kasvaa uusia mahdollisuuksia.

Viikolle ei osu muita tärkeitä transiitteja, joten saamme nauttia uudenkuun tuomasta erityisestä latauksesta rauhassa. 

Sunnuntaina taas merkurius siirtyy kaloista oinaaseen. Ajattelu ja kommunikointi tehostuvat huomattavasti. Jos sinun tarvitsee lukea tai kirjoittaa paljon, siitä tulee helpompaa ja nopeampaa. Kuten jo mainitsin aiemmin, merkurius on nyt auringon ja muiden lähiplaneettojen perässä, joten looginen tietoisuus saattaa laahata pahastikin tapahtumien jäljessä. Sydän vie ja aivot reagoivat tapahtumiin viiveellä. Se ei ole vaarallista, mutta saattaa tuntua epämukavalta asioihin rationaalisesti suhtautuvien mielestä... 

2 kommenttia:

  1. Ihan lyhyesti kuvaillen...miten tiedän karttani perusteella mihin osaan oinaskuu ja energia nyt osuu?

    VastaaPoista
  2. Hei, oinaan symboli on punainen ja lähinnä V:n muotoinen. Kartasta saattaa löytyä myös lyhenne Ari(es).

    VastaaPoista