tiistai 9. huhtikuuta 2013

Uusikuu oinaassa 2013

Huomenna keskiviikkona on taas uusikuu. Tällä kertaa se on oinaassa. Oinasuusikuu on sellaisenaankin energinen, mutta nyt mars kuumentaa sitä entisestään. Tämä on erityinen uusikuu, sillä mars ja venus ovat auringon ja kuun kanssa melko tarkassa kimpussa. Oikeastaan jännittävää nähdä, miten uusikuu näyttäytyy ja mitä sen jälkeen tapahtuu....


Oinalle uusikuu antaa hyvän vauhdin synttäreistä alkavaan vuoteen! Tulevana vuonna on mahdollista saada paljon aikaiseksi ja samalla nauttia elämästä. Uusikuu tuo tilaisuuden korostaa persoonallisuutesi parhaita puolia. Nyt erotut muista eduksesi.

Härät nauttivat meditatiivisemmasta uudestakuusta. Se tuo mahdollisuuden löytää itsestäsi syvempiä puolia. Voit kehittää tietoisesti mieltäsi tasapainoisempaan suuntaan. Uusikuu auttaa sinua myös näkemään itsesi osana laajempaa kokonaisuutta.

Kaksoset nauttivat supersosiaalisesta uudestakuusta. Sinä saat lisää virtaa kaikesta kanssakäymisestä muiden kanssa. Erityisesti nautit, jos voit toteuttaa jotakin yhteistä päämäärää tai edistää jotakin mielenkiintoista asiaa.

Ravuille uusikuu tuo mahdollisuuksia määritellä uudelleen tavoitteita uran tai työn parissa, tai asettaa ne tavoitteet, jos niitä ei vielä ole. Kaikki tarvitsevat jonkin päämäärän, ja tämä uusikuu auttaa sinua luomaan itsellesi mielekkään sellaisen.

Uusikuu haastaa leijonat seikkailuun. Mitä voit tehdä saadaksesi elämästäsi mielenkiintoisempaa? Tai miten voit syventää ymmärrystäsi elämästä ja sen merkityksestä? Uteliaisuus johdattaa sinua eteenpäin. Älä tyydy tylsään...

Neitsyillä uusikuu syventää luottamusta ihmissuhteissa. Jos luottamus on jossain vaiheessa kadonnut, se on mahdollista löytää uudelleen, uudella tavalla, ehkä uudesta paikasta. Opit myös uutta omista tarpeistasi parisuhteessa.

Uusikuu aloittaa uuden luvun vaakojen ihmissuhteissa tai parisuhteessa. Se voi tapahtua suuressa mittakaavassa, jos esimerkiksi uusi merkittävä suhde alkaa. Tai se voi ilmetä pienemmässä muodossa uutena jaksona jo olemassaolevan suhteen sisällä.

Skorppareilla uusikuu avaa uusia mahdollisuuksia arjen hallinnassa. Voit organisoida elämäsi tehokkaammaksi. Elämäkin tarvitsee välillä suursiivousta. Uusikuu voi tuoda myös läpimurron jonkin terveysongelman hoidossa, jos sellaisia on.

Jouskareilla on luova ja leikkisä uusikuu. Se voi tuoda hyviä hetkiä lasten kanssa, tai vauvauutisia. Se on hyvä aika myös jonkin itsenäisen ja omaperäisen projektin aloittamiseen. Mitä teetkin, se näyttää sinulta.

Kauriille uusikuu tuo mahdollisuuksia parantaa kotioloja tai ylipäänsä tilannetta perheen parissa. Se voi tuoda uuden asunnon tai saat ehkä nykyisen järjestettyä mukavammaksi. Uusikuu voi tuoda myös iloisia vanhempiin liittyviä uutisia.

Uusikuu vilkastuttaa vesimiesten ajattelua. Se auttaa puhumisessa ja kirjoittamisessa. Siitä voi olla paljon hyötyä esimerkiksi opiskeluissa. Muille se tuo mukavia sosiaalisia kohtaamisia.

Kaloille uusikuu tuo lisää itseluottamusta tai tuloja. Usein ne onneksi vaikuttavat toisiinsa. Jos saat uutta itseluottamusta, tulosi voivat nousta ja toisin päin. Tärkeintä on kuitenkin se, miten käytät uutta itseluottamustasi tai parempaa palkkaasi.   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti